FAQ

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hieronder, we hebben ze in de FAQ op een rij gezet.

1. Ik heb de e-mail van Qragt niet ontvangen.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met de titel 'Aanmeldformulier website Qragt'. Heb je deze niet gekregen? Kijk dan eerst in je spambox. Voeg Qragt dan ook direct toe als veilige afzender en je ontvangt onze nieuwe mailtjes voortaan in je inbox. Zit de e-mail ook niet in je spambox? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@qragt.nl.  

2. Hoe kan ik mij aanmelden voor Qragt als werknemer?

Wil jij je, als werknemer, aanmelden bij Qragt? Leuk! Dat kan via deze pagina. Heb je een aanmeldcode ontvangen van je werkgever? Houd deze dan bij de hand bij het invullen van je gegevens.

3. Hoe kan ik mij afmelden voor Qragt als werknemer?

Overweeg jij om je af te melden voor Qragt? We vinden het jammer dat je gaat. Om je afmelding door te geven vul je het contactformulier in of stuur je een e-mail naar info@qragt.nl met het onderwerp: 'Opzegging Qragt'. Wij zullen je vraag zo snel als mogelijk behandelen. 


4. Waar kan ik terecht bij vragen over mijn factuur?

Voor vragen over facturatie verzoeken wij je om contact op te nemen met onze service afdeling. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@qragt.nl met het onderwerp: 'Vraag over mijn factuur'. Wij zullen je vraag zo snel als mogelijk behandelen. 


5. Ik krijg de melding bij het inloggen dat de gegevens niet bekend zijn.

Zodra je een foutmelding krijgt bij het inloggen in de MijnQragt-omgeving adviseren wij je om een nieuw wachtwoord aan te vragen via 'wachtwoord vergeten'. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een mail met het verzoek om een nieuw wachtwoord in te stellen. Deze e-mail ontvang je, mits je staat ingeschreven bij Qragt. Heb je je nog niet aangemeld voor Qragt? Doe dat dan eerst via deze pagina. Heb je geen e-mail ontvangen, ook niet in je spambox? Neem dan contact met ons op, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@qragt.nl.

6. Wat doet Qragt met mijn gegevens?

Qragt gebruikt jouw gegevens enkel voor het faciliteren van jouw persoonlijke leeromgeving (MijnQragt) en om, indien van toepassing, je te helpen. Zo kan de balanscoach op basis van je gegevens je goed adviseren. Daarnaast worden je gegevens worden gebruikt om je servicemails te sturen,  gerelateerd aan het Qragt-programma. Voor verdere informatie over hoe Qragt omgaat met jouw privacy verwijzen wij je door naar onze privacyverklaring.

 
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20