Nibud Academy

Help financiële zorgen te voorkomen
Nibud


Qragt werkt samen met Nibud. Dat is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Het team van Nibud bestaat uit onderzoekers, programmeurs, trainers en communicatiespecialisten. 

Soms komt deze hulp echt als geroepen: Jouw medewerkers kunnen te maken krijgen met financiële situaties waar zij meer informatie over willen ontvangen of in financiële problemen terecht komen waar zij zelf niet uitkomen. In samenwerking met het Nibud gaat Qragt met jouw medewerker in gesprek als ze er zelf niet meer uit komen. Denk hierbij aan onderwerpen als schuldpreventie, budgetcoaching, woonlasten, koopkracht, toeslagen, sparen en pensioen. Het Nibud biedt jouw medewerkers handvatten om met deze problematieken om te gaan. 

Via het startpunt Geldzaken (onderdeel van het Nibud) kun je een eigen geldplan opstellen om je financiën in orde te krijgen. Inzicht in je geldzaken begint bij weten wat er elke maand in en uitgaat. Een goed overzicht hiervan. Komt er genoeg geld binnen om al je rekeningen te betalen? Heb je aan het eind van de maand nog wat over?

Lukt het om je (studie)schuld terug te betalen of nog iets opzij te zetten? Je geldzaken op orde hebben, geef je een gerust gevoel. Met het Startpunt Geldzaken kunnen medewerkers  online een eigen geldplan maken. Gratis en anoniem. Dit overzicht helpt ze om beter rond te komen en geeft direct aanknopingspunten om op te pakken.Andere partners bekijken?Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20