Loopbaancoaching in eigen werk

Ephecta

Logo

Ephecta
Loopbaancoaching in eigen werk € 157,30
Incl. BTW

Tevreden over jouw organisatie, maar wil je daar graag wat anders doen?

Het kan gebeuren dat je helemaal tevreden bent met het bedrijf waar je werkt, maar dat je graag een andere functie wil. Die vind je misschien leuker, uitdagender of interessanter. Samen met onze loopbaancoach stel je jouw doel vast en maak je die, aan de hand van een op maat gemaakt stappenplan, waar.Inhoud

Loopbaancoaching wordt effectief ingezet om loopbaanvraagstukken op te lossen.

Aan de hand van persoonlijke gesprekken die je voert, levert onze Loopbaancoach echt maatwerk. Iedere persoon is anders en er wordt dan ook naar anders ieder loopbaanvraagstuk gekeken. Met coachgesprekken, praktijkgerichte opdrachten en een concreet plan van aanpak werk je samen naar een gericht resultaat. 

Het uitgangspunt bij loopbaanbegeleiding in eigen werk is het achterhalen van jouw doelen en jouw ambitie. Je coach begeleid je naar een functie die het beste aansluit bij jouw wensen, competenties, kennis en vaardigheden. Daarbij wordt tevens het ontwikkelpotentieel in kaart gebracht. Gezamenlijk wordt een stappenplan opgezet om concreet de route naar een volgende functie te bewerkstelligen. Daarbij wordt ook gekeken naar je gedragseigenschappen, motivatie en haalbaarheid.

Samen met de loopbaancoach stel je jouw op maat gemaakte plan van aanpak op. Hierin worden de gesprekken tussen jou en je coach uitgewerkt naar concrete acties en doelstellingen.

Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20