Coaching

Ephecta

Logo

Ephecta
Coaching € 356,95
Incl. BTW

per gesprek, inclusief rapportage

Bedrijven investeren veel in de werving & selectie van nieuwe medewerkers. Het belang van de juiste man of vrouw op de juiste plek is immers groot. Naarmate een medewerker beter ingewerkt raakt in het bedrijf en langer in dienst is, verslapt de aandacht echter voor de medewerker, op het jaarlijkse functionerings- en/of beoordelingsgesprek na. U loopt hiermee het risico dat medewerkers, zonder dat u het beseft en in de gaten heeft, moeite hebben om mee te komen met veranderingen. Zorg dat de loopbanen van uw medewerkers vitaal blijven met coaching van Ephecta.


Er zijn verschillende belangrijke triggers te benoemen die vragen om een incidenteel loopbaangesprek, zoals:

- Kort frequent verzuim;

- Langdurig verzuim (arbo traject);

- Functioneringsgesprek of beoordelingsgesprek waarbij de werknemer en werkgever verschillen van perceptie over functioneren.

In het geval van een incidenteel coaching gesprek ontvangen u en de medewerker een rapportage van het gesprek.

Ephecta helpt mensen en organisaties bij het creëren van nieuwe kansen. Het brede dienstenpakket zorgt dat de loopbanen van medewerkers vitaal blijven en er deskundige begeleiding geboden wordt in geval van verzuim, arbeidsgerelateerde vraagstukken, re-integratie in spoor 1 of 2 en outplacement. Zo werkt Ephecta pro-actief voor werkgevers. Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20