Loopbaanbegeleiding

Ephecta

Logo

Ephecta
Loopbaanbegeleiding € 4664,55
Incl. BTW

Volledig loopbaanbegeleiding traject van 9 maanden

Tussen het pensioen en je start op de arbeidsmarkt, maakt elke medewerker een hele ontwikkeling door. Omstandigheden veranderen, doelen en plannen dienen regelmatig te worden bijgesteld al naar gelang zich voordoet in werk of privé. De specialisten van Ephecta realiseren zich dat elke carrière ondersteuning nodig heeft en aanverwante doelen soms opnieuw inzichtelijk gemaakt moeten worden. Hierdoor blijven medewerkers op een gezonde manier bouwen aan hun toekomst.


Er worden gesprekken tussen medewerker en coach uitgewerkt naar concrete acties en doelstellingen. Deze worden vastgelegd in een tijdsplanning. Het loopbaanbegeleidingsplan geeft naast de startpositie van uw medewerker ook een beoogd einddoel weer. Tussen stappen kunnen bijvoorbeeld het volgen van een opleiding zijn, het uitvoeren van nieuwe en extra taken binnen het bedrijf of het gericht toewerken naar een nieuwe functie. U wordt als werkgever betrokken bij het verloop van het loopbaanbegeleidingsplan en gevraagd inhoudelijke feedback te geven op de resultaten van uw medewerker en zijn of haar ontwikkelpunten. Hierdoor kunt u uw medewerker helpen sneller tot resultaten te komen.

Ephecta helpt mensen en organisaties bij het creëren van nieuwe kansen. Het brede dienstenpakket zorgt dat de loopbanen van medewerkers vitaal blijven en er deskundige begeleiding geboden wordt in geval van verzuim, arbeidsgerelateerde vraagstukken, re-integratie in spoor 1 of 2 en outplacement. Zo werkt Ephecta pro-actief voor werkgevers. Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20