Outplacement

Ephecta

Logo

Ephecta
Outplacement € 4664,55
Incl. BTW

Volledig traject van 9 maanden

Soms moeten bedrijven noodgedwongen afscheid nemen van medewerkers als gevolg van omstandigheden. Of het bedrijf en medewerker komen tot de conclusie dat zij niet meer zo goed bij elkaar passen. Om het onvermijdelijke afscheid tussen bedrijf en medewerker zo soepel mogelijk te laten verlopen en uw medewerker ondersteuning te bieden bij het vinden van een nieuwe baan, is de inzet van outplacement een uitstekende oplossing.


De kennis, kunde, vaardigheden en persoonlijkheid van uw medewerker worden nauwgezet in kaart gebracht. Dit doen wij door gesprekken te voeren met uw medewerker en door gebruik te maken van testen op het gebied van beroepskeuzes en persoonlijkheidsprofielen, die wij in samenwerking met Icares Professional (icares.nl) inzetten. Vervolgens kan het jobhunten voor uw medewerker van start gaan. Binnen jobhunting speelt Jobport, ons vacature- en matchingsysteem, een belangrijke rol. Het bevat voortdurend meer dan 200.000 actuele vacatures. Het unieke aan Jobport is, dat de medewerker binnen dit systeem samenwerkt met de consultant. Het systeem biedt voortdurend inzicht in de vacatures waarop is gesolliciteerd en wat de resultaten daarvan zijn.

Ephecta vindt het belangrijk dat de kosten van Outplacement beheersbaar blijven. Daarom kunt u kiezen uit verschillende investeringsmogelijkheden. U kunt outplacement afnemen voor een vooraf bepaalde periode van 6, 9 of 12 maanden. Zo is er altijd een investering en looptijd die bij uw situatie past.

 

Ephecta helpt mensen en organisaties bij het creëren van nieuwe kansen. Het brede dienstenpakket zorgt dat de loopbanen van medewerkers vitaal blijven en er deskundige begeleiding geboden wordt in geval van verzuim, arbeidsgerelateerde vraagstukken, re-integratie in spoor 1 of 2 en outplacement. Zo werkt Ephecta pro-actief voor werkgevers. Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20