Life-coaching, gericht op het ervaren van je leven

Coaching Sneek

Logo

Coaching Sneek
Life-coaching, gericht op het ervaren van je leven € 520,00
Incl. BTW

5 coaching-sessies, life of online. Jij hebt de regie en bepaalt de behoefte.

De huidige maatschappelijke keuzemogelijkheden zijn enorm. Enerzijds zijn we continue op zoek naar geluk en erkenning, anderzijds neemt de behoefte aan rust en bewustzijn toe. Ik coach mensen om hen te helpen hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. Als lifecoach ga ik samen met jou op zoek naar de antwoorden op je vragen.


Inhoud

Je komt bij mij als je het overzicht kwijt bent. Je  angstig, eenzaam, leeg of gestrest voelt. Je voelt je  geleefd, alsof je niet zelf de keuzes maakt. Je twijfelt over keuzes, over carrière en/of partnerkeuze. 
Je wordt je bewust van belemmeringen en gaat op zoek naar een meer en betere inhoud en zingeving. Het gaat dan om vragen als wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. 

Ik leg naast een zakelijke en maatschappelijke insteek accent op het ervaren van welzijn en geluk. 
Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. Je vraagt je af: “Is dit nu alles?” Je staat stil bij vragen over de zin van het leven. Dat kan zich uiten in je behoefte aan het oplossen van een probleem, misschien gekoppeld aan een gebeurtenis uit het verleden. Misschien sta je op een belangrijk kruispunt en twijfel je aan de volgende stap. Kortom, er is  verandering nodig om het leven te leiden wat je graag zou willen. 
Waarom zou je door mij gecoacht willen worden?  
Wanneer je in bent voor een intuïtieve, humoristische respect- en compassie-volle benadering. 
Mijn kracht:
 - zakelijke kwaliteiten gecombineerd met spirituele zingeving
 - (com-)passie voor mensen en hun drijfveren
 - geloof in autonomie, veerkracht en flexibiliteit 
 - ervaringsdeskundigheid, ik neem dit mee in ons gesprek
 - brede achtergrond van zorg t/m ondernemerschap
 - eclectische aanpak waaronder inzet van nlp en hypnose
 - humor, ik zie graag emoties, van plezier en van verdriet

De benadering is dus gericht op alle gebieden van je leven. Het is in mijn ogen prachtig als mensen in staat zijn om met compassie en humor naar zichzelf en anderen te kijken. Het uitgangspunt is dat er binnen reële kaders verandering mogelijk is om het leven te leiden wat je in de kern graag zou willen!


Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20