Gratis training: Hoe krijg ik meer energie?

Stichting gezondheid

Logo

Stichting gezondheid
Gratis training: Hoe krijg ik meer energie? Gratis

Van moe naar meer energie, inclusief e-book

We kennen allemaal wel dat gevoel: M’n levenstijd glijdt me door de vingers: een dag zou 25 uren moeten tellen, ik heb twee levens nodig om dit ene te leven. Mooi gesproken, maar leid jezelf niet om de tuin. Nog zo’n uitspraak: ‘Ik heb nooit tijd genoeg’. Maar dan praat je jezelf toch tegen: ‘Nooit tijd’ betekent ‘altijd geen tijd’, toch? Maar dan heb je zo te zien alle tijd om geen tijd te hebben: om naar goede tijden, slechte tijden te kijken voor de tv bijvoorbeeld. Heb je het daar soms vandaan? Tijd genoeg!!

Je probleem is ook ‘geen tijd” maar ‘geen energie’! Energie is het knelpunt: tijd heb je er altijd (zie boven). Je kunt echter de kracht niet meer hebben om die tijd te benutten. Herinner jezelf als kind: eindeloos kon je rondrennen, de hele dag, zonder moe te worden. Kunnen we iets van die energie niet weer terugkrijgen? Ja, het kan!!

Ga direct naar de cursusInhoud

Krijg direct toegang tot 10 informatieve video’s die laten zien hoe jij je energie kunt beheren gedurende de dag! Een laag energielevel zorgt ervoor dat je niet vooruit te branden bent. Het is lastig om je ergens in vast te bijten en om dingen gedaan te krijgen. Dat kan zich al uiten in kleine dingen, laat staan in het volgen van een nieuw trainingsprogramma, een nieuw dieet of het aanmeten van een nieuwe levensstijl.

Het probleem met lage energie is dat het ongelooflijk moeilijk is om iets om te zetten in daden. Als je een zeer laag energielevel hebt, dan is de kans dat je in staat bent om je te committeren aan een nieuw trainingsprogramma, om een nieuw dieet of om een nieuwe levensstijl relatief moeilijk. Motivatie is helaas gerelateerd aan energie, dus als je energie is laag is, is ook je kracht om iets te gaan doen vrijwel nihil. Dit maakt het ook erg moeilijk om te lezen en te onthouden.

Als je het volledige e-boek hebt gelezen, zou je op dit moment het gevoel kunnen hebben van nogal geïrriteerd zijn en overweldigd bij de gedachte alleen al om weer nieuwe energie op te doen. Dat is waarom de ‘vijf minuten gids’ zo handig is. Hierin gaan we kijken naar alle dingen die je moet doen om te beginnen met het terugkrijgen van je energie in een veel beter te behappen vorm.

Deze cursus kun je hier bekijken om de essentie te krijgen en je kunt dan in stappen alles tot je nemen. Ook handig wanneer je een opfriscursus nodig hebt.

 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20