Beter slapen met de online cursus Slaapwaarde

Tessa Dekkers Coaching

Logo

Tessa Dekkers Coaching
Beter slapen met de online cursus Slaapwaarde € 138,99
Incl. BTW

De nacht is een spiegel van je dag

Een goede nachtrust is essentieel voor je hele leven, denk aan je gezondheid op korte én lange termijn, je werkprestaties en je humeur. Veel Nederlanders willen iets doen om beter te slapen (45%), maar in werkelijkheid ondernemen zij hiervoor geen actie. Beter slapen kan je écht leren.


Inhoud

Leer op een duurzame manier beter slapen in 6 weken. Deze cursus bevat de belangrijkste informatie, duidelijke uitleg en best werkende oefeningen op het gebied van slaap.

De online cursus Slaapwaarde duurt 6 weken. Je hebt 3 maanden toegang en sluit af met een Persoonlijk Slaapplan en een certificaat. Na afsluiting van de online cursus Slaapwaarde:

Weet je waarom slapen belangrijk is voor je gezondheid en je humeur

Snap je waarom alles wat je al hebt geprobeerd niet werkt

Begrijp je wat er nodig is om wél beter te slapen

Kun je de adviezen invoegen in je dagelijkse gewoontes

Heb je een persoonlijk slaapplan voor jezelf gemaakt

Ervaar je meer vertrouwen in een betere nachtrust

Beter slapen begint bij het anders omgaan met je gedachten en gevoelens over het niet kunnen slapen. Dat vraagt om oefening en aandacht. Veel boeken en (online)trainingen leren je over de theorie van slapen. Daar slaap je alleen geen minuut langer door. 

Deze cursus benadert slaapproblemen vanuit ACT: Acceptatie en Commitment Training. Een moderne vorm van gedragstherapie die goed werkt bij de behandeling van slapeloosheid. Na de online cursus krijg je ondersteuning via e-mailberichten met oefeningen en downloads.

Slapen is net zo belangrijk als gezonde voeding, een betere nachtrust is je gegund!


Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20