De rol van emoties bij samenwerken en communiceren

Clear Minds

Logo

Clear Minds
De rol van emoties bij samenwerken en communiceren € 193,60
Incl. BTW

3 coaching-sessies + onlinetraining van 3 maanden

Niet goed kunnen communiceren (privé of binnen het team op je werk) en samenwerken. Je emoties niet goed beheersen. Anderen niet goed begrijpen. Zaken die een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van je werk en je leven. Dit programma leert de emoties van jezelf en anderen begrijpen waardoor samenwerken, samenleven en communiceren verbeterd. 


Inhoud

 

Emotionele intelligentie is een concept uit de jaren negentig dat zeer snel een essentieel onderdeel werd van (bedrijfs-)psychologie.

Emotionele intelligentie verwijst naar het vermogen om de emoties van jezelf en de mensen om je heen te interpreteren, begrijpen en beheren. Het gaat erom dat je je hoofd koel houdt onder druk, anderen helpt om zich op hun gemak te voelen en begrijpt hoe je gedrag je omgeving kan beïnvloeden.

Het wordt gewoonlijk EQ (emotioneel quotiënt) genoemd als tegenhanger van IQ (intelligentiequotiënt). Iemand met een hoog EQ is flexibeler, veelzijdiger, meer gedreven en productiever. EQ is net zo belangrijk als of zelfs belangrijker dan technische, “harde” vaardigheden en kwalificaties.

Denk jij dat je jezelf hierin nog kunt ontwikkelen?

In dit programma komen o.a. de volgende aspecten aan bod:
- Zelfregulering & omgaan met emoties;
- Empathie & herkennen van emoties van anderen.

De 3 persoonlijke coaching sessies van 30 minuten geven inzicht in hoe deze aspecten er bij jou voor staan en leren hoe je jezelf hierin kunt ontwikkelen. Via de onlinetraining van 3 maanden krijg je achtergrondinformatie en praktische oefeningen om jezelf hierin te verdiepen en de theorie in de praktijk te brengen.


 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20