Ontwikkel je samenwerking en communicatie via emotionele intelligentie

Clear Minds

Logo

Clear Minds
Ontwikkel je samenwerking en communicatie via emotionele intelligentie € 968,00
Incl. BTW

10 coaching-sessies + onlinetraining van 5 maanden

Niet goed begrepen worden, je moeilijk kunnen verplaatsen in de mening van anderen. Regelmatig emotionele uitbarstingen hebben en goed samenwerken en communiceren met anderen ongemakkelijk vinden. Herken je dit bij jezelf, en wil je dit ontwikkelen dan is dit programma iets voor jou. Het resultaat is dat je rustig blijft in stressvolle situaties en beter gaat communiceren, samenwerken en samenleven met anderen. 


Inhoud

Emotionele intelligentie is een concept uit de jaren negentig dat zeer snel een essentieel onderdeel werd van (bedrijfs-)psychologie.

Emotionele intelligentie verwijst naar het vermogen om de emoties van jezelf en de mensen om je heen te interpreteren, begrijpen en beheren. Het gaat erom dat je je hoofd koel houdt onder druk, anderen helpt om zich op hun gemak te voelen en begrijpt hoe je gedrag je omgeving kan beïnvloeden.

Het wordt gewoonlijk EQ (emotioneel quotiënt) genoemd als tegenhanger van IQ (intelligentiequotiënt). Iemand met een hoog EQ is flexibeler, veelzijdiger, meer gedreven en productiever. EQ is net zo belangrijk als of zelfs belangrijker dan technische, “harde” vaardigheden en kwalificaties.

Heb jij regelmatig last van communicatieproblematiek, kun je je emoties lastig uiten en bespreekbaar maken, ervaar je samenwerken als “stroef”?

In dit programma komen o.a. de volgende aspecten aan bod:
- Zelfregulering & omgaan met emoties;
- Empathie & herkennen van emoties van anderen;
- Eventueel: burn-out gerelateerde klachten.

Via de 10 persoonlijke online coaching-sessies van 45 minuten brengen we gedetailleerd in beeld hoe deze aspecten er bij jou voor staan en ga je stap voor stap jezelf hierin ontwikkelen. Via de onlinetraining van 5 maanden krijg je achtergrondinformatie en praktische oefeningen om jezelf hierin te verdiepen en de theorie in de praktijk te brengen.Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20