Inzicht in positieve mindset, weerbaarheid en motivatie

Clear Minds

Logo

Clear Minds
Inzicht in positieve mindset, weerbaarheid en motivatie € 193,60
Incl. BTW

3 coaching-sessies + online training van 3 maanden

Positieve denkpatronen en mentale weerbaarheid kunnen helpen een burn-out te voorkomen. Mensen die positief denken en weerbaar zijn hebben meer energie hebben en ervaren meer positieve emoties. Intrinsieke motivatie versterkt dit door middel van passie en persoonlijke voldoening. In dit programma krijg je inzicht in hoe jij positiever kunt denken, je mentale weerbaarheid kunt vergroten en je intrinsieke motivatie aan kunt spreken.


Inhoud

Als iemand mentaal weerbaar is, betekent dit dat hij de veerkracht heeft om tegenslagen op te vangen. Er zijn flink wat theorieën rondom mentale weerbaarheid, die eigenlijk allemaal zeggen dat een hoger energieniveau en positieve emoties je mentaal weerbaarder maken. Mentale weerbaarheid heeft te maken met wat jij denkt in of over bepaalde situaties. 

Als je je helemaal onvervuld en uitgebrand op het werk voelt, kan het tijd zijn om je motivatie aan te pakken. Als je niet tevreden bent op het werk, dan is het niet alleen slecht voor jou, maar ook slecht voor
anderen, dus wees niet bang om deze zorgen direct aan te pakken.
Motivatie is besmettelijk; jouw enthousiasme, optimisme en gewetensvolheid hebben invloed op je omgeving en dragen bij aan het creëren van een positieve werkplek die wordt gedreven door passie en niet door een salaris.

Denk jij dat je jezelf hierin nog kunt ontwikkelen?

In dit programma komen o.a. de volgende aspecten komen aan bod:

- Zelfkennis & denkpatronen;
- Motivatie & weerbaarheid.

Via de 3 persoonlijke coaching sessies van 30 minuten brengen maken we inzichtelijk hoe deze aspecten er bij jou voor staan en ga je leren hoe je jezelf hierin kunt ontwikkelen. Je leert je bewust worden van jouw gedachtenpatronen in stressvolle situaties. Via de onlinetraining van 3 maanden krijg je achtergrondinformatie en praktische oefeningen om jezelf hierin te verdiepen en de theorie in de praktijk te brengen.
Meer informatie over dit online trainingsprogramma of je direct aanmelden gaat via deze link. Start vandaag en boek direct resultaat.Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20