Werkrelaties en communicatie

Clear Minds

Logo

Clear Minds
Werkrelaties en communicatie € 193,60
Incl. BTW

3 coaching-sessies + onlinetraining van 3 maanden

Iedereen heeft wel ervaringen dat het op het werk even niet lekker gaat. Je mist iets in de communicatie, vindt het lastig om empathisch te reageren of voor jezelf op te komen. Misschien is reageren in een netelige situatie een uitdaging. Dit programma leert helder te communiceren wat belangrijk is voor jou zonder de ander te overrompelen of te denken in termen van gelijk krijgen. Ook wordt geleerd zaken vanuit diverse standpunten te bekijken.


Inhoud

Tussen collega’s die intensief met elkaar samenwerken, kunnen ergernissen ontstaan. Dat is heel normaal. Het wordt vervelend als die ergernissen uitmonden in conflicten op de werkvloer die de werksfeer en het succes van de samenwerking beïnvloeden. De meeste mensen echter hebben de neiging om een conflict te vermijden. Een conflict gaat dan sluimeren. Het gevolg: roddel en achterklap, een slechte onderlinge samenwerking en communicatie omdat collega’s elkaar gaan ontlopen en uiteindelijk alsnog een uitbarsting van emoties op een onverwacht moment.

Mis je assertiviteit? Ga jij voorbij aan jouw eigen wensen en behoeften? Dan heeft dat impact op jouw vitaliteit en gezondheid, en vormt één van de oorzaken van burn-out. Bij geen of onvoldoende assertiviteit, zijn er meestal drie stressbronnen:
Jouw gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen;
Het continu observeren, analyseren en beoordelen van anderen in relatie tot jezelf;
Onverwerkte emoties.

Herken je dit? 
De onderwerpen die o.a. aan bod komen in dit programma zijn:
Rolconflicten op het werk;
Assertiviteit en communicatieproblematiek.

De 3 persoonlijke online coaching sessies van 30 minuten geven je inzicht in hoe jij omgaat bij rolconflicten en assertiviteit, en leren je hoe je dit kunt veranderen. Via de onlinetraining van 3 maanden ontstaat verdieping in de achtergrond en onderliggende oorzaken. Ook ontvang je praktische oefeningen om de theorie meteen te gaan toepassen. 

 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20