Verbeter je assertiviteit en werkrelaties

Clear Minds

Logo

Clear Minds
Verbeter je assertiviteit en werkrelaties € 968,00
Incl. BTW

10 coaching-sessies + onlinetraining van 5 maanden

Conflicten kunnen binnen elk bedrijf voorkomen; gemiddeld 30% van de werknemers ervaart dit regelmatig. Meestal wordt dit opgelost maar gedoe en conflicten in werkrelaties kunnen ook escaleren. Dit leidt zelfs regelmatig tot verzuim. Dit programma helpt dit psychisch verzuim voorkomen door te leren omgaan met werkrelaties en assertief gedrag te ontwikkelen. 


Inhoud

Tussen collega’s die intensief met elkaar samenwerken, kunnen ergernissen ontstaan. Dat is heel normaal. Het wordt vervelend als die ergernissen uitmonden in conflicten op de werkvloer die de werksfeer en het succes van de samenwerking beïnvloeden. De meeste mensen echter hebben de neiging om een conflict te vermijden. Een conflict gaat dan sluimeren. Het gevolg: roddel en achterklap, een slechte onderlinge samenwerking en communicatie omdat collega’s elkaar gaan ontlopen en uiteindelijk alsnog een uitbarsting van emoties op een onverwacht moment.

Mis je assertiviteit? Ga jij voorbij aan jouw eigen wensen en behoeften? Dan heeft dat impact op jouw vitaliteit en gezondheid, en vormt één van de oorzaken van burn-out. Als je niet of onvoldoende assertief bent, zijn er meestal drie stressbronnen:
Jouw gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen;
Het continu observeren, analyseren en beoordelen van anderen in relatie tot jezelf;
Onverwerkte emoties.

Heb jij regelmatig moeite met onder andere:

Opkomen voor jezelf in werkrelaties en samenwerkingen;
Het duidelijk aangeven van grenzen;
Het uitspreken van wat jij belangrijk vindt?

De onderwerpen die o.a. aan bod komen in dit programma zijn:
Onderzoeken van dieperliggende oorzaken van gebrek aan assertiviteit;
Zelfvertrouwen en sterk zelfbeeld ontwikkelen;
Rolconflicten op het werk;
Assertiviteit en communicatieproblematiek;
(eventueel) burn-out gerelateerde klachten.

De 10 persoonlijke online coaching sessies van 45 minuten geven een uitgebreide analyse van hoe jij onbewust omgaat bij rolconflicten en assertiviteit, en leren dit duurzaam te veranderen. Via de onlinetraining van 3 maanden ontstaat verdieping in de achtergrond en onderliggende oorzaken. Ook ontvang je praktische oefeningen om de theorie meteen te gaan toepassen. 
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20