Ontwikkel een positieve mindset, weerbaarheid en motivatie (en voorkom burn-out)

Clear Minds

Logo

Clear Minds
Ontwikkel een positieve mindset, weerbaarheid en motivatie (en voorkom burn-out) € 968,00
Incl. BTW

10 coaching-sessies + onlinetraining van 5 maanden

Mensen die een hoge werkdruk ervaren, privé-uitdagingen hebben en onvoldoende gemotiveerd zijn hebben vaak minder energie en meer negatieve emoties. Voelen zich minder betrokken bij het werk en lopen daardoor meer risico burn-out te raken of depressieve klachten te ontwikkelen. Als jij jezelf hierin regelmatig herkent, dan is dit programma iets voor jou!Inhoud

Als iemand mentaal weerbaar is, betekent dit dat er veerkracht is om tegenslagen op te vangen. Veel theorieën rondom mentale weerbaarheid zeggen dat een hoger energieniveau en positieve emoties je mentaal weerbaarder maken. Dit wordt beïnvloed door wat men denkt in of over bepaalde situaties. 

Als jij geen vervulling ervaart kan het tijd zijn om je motivatie aan te pakken. Als je niet tevreden bent op het werk, is het niet alleen slecht voor jou, maar ook slecht voor anderen. Motivatie aan de andere kant is besmettelijk; jouw enthousiasme, gedrevenheid en optimisme hebben dan invloed op je omgeving en dragen bij aan het creëren van een positieve werkplek en samenwerking.

Merk jij dat je regelmatig moeite hebt om met tegenslagen, stress en werkdruk om te gaan? Is je motivatie toe aan opknapbeurt en wil je burn-out voorkomen?
Dit programma helpt je:
- Duurzaam een positieve mindset te ontwikkelen, zodat je mentale en emotionele energie toeneemt;
- Je mentale weerbaarheid vergroten;
- Jouw intrinsieke motivatiebronnen aan te boren.
De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

- Zelfkennis & denkpatronen;
- Motivatie & weerbaarheid;
- Eventueel: burn-out gerelateerde klachten.

Via de persoonlijke coaching sessies brengen we via een onderzoek in kaart hoe deze aspecten er bij jou voor staan en ga je leren hoe je jezelf hierin kunt ontwikkelen. Je leert je bewust worden van jouw gedachtenpatronen in stressvolle situaties. Onder begeleiding van een van onze ervaren professionals in 10 persoonlijke coaching-sessies van 45 minuten leer je vervolgens duurzaam positiever te denken, je mentale weerbaarheid te vergroten en wapen je jezelf tegen burn-out. 
De onlinetraining van 5 maanden geeft achtergrondinformatie en praktische oefeningen om jezelf hierin te verdiepen en de theorie in de praktijk te brengen.

 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20