Vergroot je vrijheid van denken en doen

Arjan ErkelArjan Erkel
Vergroot je vrijheid van denken en doen € 302,50
Incl. BTW

1,5 uur wandelcoaching met Arjan Erkel - "Een turbo inzet om inzichtelijk te krijgen wat de vervolgstappen zijn."

Arjan Erkel is al ruim 15 jaar nationaal en internationaal een veel gevraagd spreker en sinds 2015 voert hij ook wandelgesprekken. Zijn hoofdthema is het vergroten van vrijheid. Leven in vrijheid van denken en doen is wat Arjan betreft de basis en motor voor groei, ontwikkeling en het zien en benutten van mogelijkheden. Door gebrek aan vrijheid van denken en doen vallen veel meer dromen aan duigen dan door falen.


Inhoud

Arjan gebruikt zijn verleden als gijzelaar als basis van zijn inzet. Maar liefst 607 dagen hielden zwaarbewapende mannen met bivakmutsen Arjan vast in een hok van twee bij anderhalve meter onder de grond.  Zijn strijd om te overleven is een levend voorbeeld van flexibiliteit, vergroten van invloed, omgaan met stress en leiderschap. In zijn coaching gesprekken tijdens het wandelen probeert hij te inspireren met zijn verhaal. "Om te veranderen hoef je niet allerlei cursussen te volgen. Het is gewoon een kwestie van doen. Laat mij jou eerste stap zijn in een verandering. Bevrijd jezelf van overtuigende belemmeringen en grenzen in het leven!"  

  • Een wandeling met Arjan zal altijd in een mooie natuurlijke omgeving plaatsvinden.
  • Zijn onconventionele manier van vragen stellen, het delen van zijn eigen ervaring en zijn toegankelijkheid zorgen voor openheid en onbevangenheid waardoor er een eerlijk gesprek op gang komt. Hierdoor ontkiemt er door het gesprek een flow waarin de cliënt binnen een sessie duidelijk zal krijgen wat er moet gebeuren om de volgende stap(pen) te zetten.
  • Er wordt tijdens de sessie alleen maar een beroep gedaan op de intrinsieke motivatie van gesprekspartner.
  • Focus op vergroten van vrijheid en het identificeren van belemmeringen. Het zogenaamde ontgijzelen. Het inzichtelijk maken van barrières en eerste stappen om daar door heen te breken.
  • De vrijheid van denken en doen zal worden vergroot door middel van een stappenplan dat past op een bierviltje. Voorwaarde is dat de gesprekspartner dit aan het einde van de wandeling zelf opstelt en toezegt er daadwerkelijk aan te gaan werken.

 

Voorwaarden voor gesprekspartners.

  • In staat zijn 5 km te kunnen wandelen binnen 1,5 uur (Rotterdam).
  • Beschikken over zelfreflectie.
  • Wil om te veranderen.

 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20