Loopbaancoaching per uur

Ephecta

Logo

Ephecta
Loopbaancoaching per uur € 157,30
Incl. BTW

Strekt jouw ambitie verder dan het bedrijf waar je nu werkt?

Merk jij dat jouw ontwikkeling een plafond bereikt heeft bij de organisatie waar je nu werkt, of wil je graag ervaring opdoen bij een ander bedrijf?


Aan de hand van persoonlijke gesprekken die je voert, levert onze Loopbaancoach echt maatwerk. Iedere persoon is anders en er wordt dan ook naar anders ieder loopbaanvraagstuk gekeken. Met coachgesprekken, praktijkgerichte opdrachten en een concreet plan van aanpak werk je samen naar een gericht resultaat. 

 Inhoud

Loopbaancoaching wordt effectief ingezet om loopbaanvraagstukken op te lossen.

Het uitgangspunt bij loopbaanbegeleiding in eigen werk is het achterhalen van jouw doelen en jouw ambitie. Je coach begeleid je naar een functie die het beste aansluit bij jouw wensen, competenties, kennis en vaardigheden. Daarbij wordt tevens het ontwikkelpotentieel in kaart gebracht. Gezamenlijk wordt een stappenplan opgezet om concreet de route naar een volgende functie te bewerkstelligen. Daarbij wordt ook gekeken naar je gedragseigenschappen, motivatie en haalbaarheid.

Samen met de loopbaancoach stel je jouw op maat gemaakte plan van aanpak op. Hierin worden de gesprekken tussen jou en je coach uitgewerkt naar concrete acties en doelstellingen.

 

 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20