Online Stress en burn-out cursus

Liberi Coaching BV

Logo

Liberi Coaching BV
Online Stress en burn-out cursus € 49,01
Incl. BTW

Een gids om te herstellen van stress en burn-out

Deze online cursus is ontwikkeld op basis van het Liberi Fasenplan. Alle sterke punten uit onze 1 op 1 coaching in een compleet pakket. Te volgen in jouw eigen tempo. De module is geschreven door ervaren burn-out coaches en bestaat uit 5 modules, 30 audiolessen en inspirerende oefeningen.
Inhoud

Met deze training kun je direct beginnen met je herstel van vermoeidheid en stress. Want laten we dit vooropstellen: het is goed mogelijk om te herstellen van een periode van te veel stress! Eigenlijk is het goed nieuws dat je lichaam nu aangeeft dat het tijd is voor rust; je lichaam wijst de weg.
Om te herstellen van overbelasting, maar ook om beter om te leren gaan met stress, doorlopen we samen vier bewezen stappen:
1. Acceptatie: leren accepteren hoe het nu is, zodat je kunt veranderen.
2. Stabilisatie: herstellen van chronische stress.
3. Activatie: weer meer gaan doen en oefenen met nieuw gedrag.
4. Integratie: leven in echte vrijheid.
Dit zijn de stappen van het Liberi Fasenplan, op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Bij Liberi werken psychologen, psychomotorisch therapeuten, maatschappelijker werkers, verpleegkundigen en burn-out coaches samen om Nederland te ontstressen. Dit model vormt de basis van hun aanpak, en in deze online cursus kun jij die aanpak de komende tijd gaan volgen.


Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20