Loopbaanverkenner

Matchcare

Logo

Matchcare
Loopbaanverkenner € 1270,50
Incl. BTW

Ontdek welke richting jij op wil gaan - 4 coachgesprekken

Wil je weten welke functies precies bij jou passen en welke vaardigheden je daarvoor moet ontwikkelen? Of wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt? Leer meer over wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt, met loopbaanadvies. 
Inhoud

Loopbaanadvies geeft je het antwoord door jouw motivatie, talenten én vaardigheden te koppelen aan mogelijkheden op de arbeidsmarkt.  

Met deze informatie kun je de regie pakken over je loopbaan, je huidige werk leuker maken, maar kun je ook een stapje verder gaan. En misschien zie je zelfs kansen die je eerder niet zag, omdat blijkt dat jouw persoonlijkheid en vaardigheden ook goed aansluiten op beroepen buiten je huidige werkgebied.

Met de loopbaanverkenner kijk je verder dan de grenzen van je eigen functie of vakgebied, je leert opnieuw naar jezelf te kijken, vanuit een breder perspectief.  Samen met een ervaren coach ga je aan de slag om je zelfbeeld scherp te krijgen: je talenten weer op waarde te schatten en te bepalen in welke context jij als professional het beste tot je recht komt.  Meld je aan voor een loopbaan oriëntatie en kom er in 4 gesprekken achter welke richting jij op wilt.
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20