APK coaching

Berber Winkel Coaching

Logo

Berber Winkel Coaching
APK coaching € 86,03
Incl. BTW

Een snelle check-up waar je snel mee aan de slag kunt

Je gaat goed, en toch knaagt er iets. Betrap je jezelf erop dat je steeds vaker denkt;... "is dit het nog wel?" Maar wat dan? Hoe kan het anders? Waar moet ik beginnen? Maar je hebt niet de rust om daar goed over na te denken. Dan helpt BW Coaching je met de APK coaching graag op weg.

Het woord zegt het al, een algemeen periodieke keuring (APK). In de autobranche betekent dit een check-up voor je auto. Binnen coaching betekent het dat we samen in één sessie gaan kijken wat er speelt en hoe je dit op een een effectieve manier kunt aanpakken. Een check-up voor jou persoonlijk waar je snel mee aan de slag kunt. Inhoud

Wie is Berber Winkel?
Een coach die kan luisteren, mee kan voelen, maar je ook actie laat ondernemen.

Berber winkel: "Ik heb enorm veel passie voor persoonlijke groei en weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je ben en wat je doet.
Mijn manier van coachen is toegankelijk, open, verhelderend en met de nodige humor. Als coach, wil ik graag weten wie je bent en welke tools je nodig hebt om je persoonlijkheid verder te ontwikkelen en te functioneren binnen je eigen mogelijkheden.
Ik begeleid een ieder in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling door verdiepende gesprekken en het toepassen van verschillende methodes, waaronder de NLP-technieken. 
Ik voel een sterke drive om een ieder die de lat te hoog legt, zichzelf wegcijfert en vaak moe en/of onzeker is, te begeleiden naar meer energie en zelfvertrouwen! Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20