Loopbaan Coaching

Berber Winkel Coaching

Logo

Berber Winkel Coaching
Loopbaan Coaching € 157,72
Incl. BTW

3 gesprekken voor wie krachtiger, doelgerichter en effectievers wil functioneren.

Hoe vind ik meer balans tussen werk en privé? Hoe vind ik het plezier in mijn werk weer terug? "Ik zou graag assertiever willen zijn, hoe doe ik dat?" Wat wordt mijn volgende stap in mijn loopbaan? Herken je jezelf in één of meer van bovenstaande vragen? Dan biedt loopbaancoaching hier de oplossing voor.

 Inhoud

Loopbaancoaching is voor iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren. En zich bewust is dat hiervoor een kritische blik in de spiegel nodig is. Het traject begint met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen:
Waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou je je willen ontwikkelen? 
Je brengt concrete werksituaties in en leert daar op een andere manier mee om te gaan.

Wie is Berber Winkel?

Een coach die kan luisteren, mee kan voelen, maar je ook actie laat ondernemen.

Berber winkel: "Ik heb enorm veel passie voor persoonlijke groei en weet als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je ben en wat je doet.
Mijn manier van coachen is toegankelijk, open, verhelderend en met de nodige humor. Als coach, wil ik graag weten wie je bent en welke tools je nodig hebt om je persoonlijkheid verder te ontwikkelen en te functioneren binnen je eigen mogelijkheden.
Ik begeleid een ieder in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling door verdiepende gesprekken en het toepassen van verschillende methodes, waaronder de NLP-technieken. 
Ik voel een sterke drive om een ieder die de lat te hoog legt, zichzelf wegcijfert en vaak moe en/of onzeker is, te begeleiden naar meer energie en zelfvertrouwen! Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20