Moderne Mindfulness

groeiStroom

Logo

groeiStroom
Moderne Mindfulness € 300,00
Incl. BTW

Toepasbaar vanaf de eerste les (8 lessen)

Mindfulness is een houding die je altijd kan aannemen en die niet afhankelijk is van wat er in je leven gebeurt. Wanneer je mindful bent ben je volledig in het hier-en-nu en niet bezig met problemen of dramatische zaken die zich in je verleden of toekomst bevinden.

 Inhoud

Wil je beter je grenzen aangeven, stress verminderen, weten wat je wel wilt, positief in het leven staan, genieten van de kleine dingen in elk moment, naar je gevoel luisteren, denken in mogelijkheden, je op je gemak voelen met jezelf en de wereld om je heen? Dan is de moderne Mindfulnesscursus van groeiStroom voor jou!

Bij groeiStroom geloven we in toepasbaarheid voor iedereen van af de eerste les. Minfulness wordt bij groeiStroom op een moderne seculaire manier gegeven met de benen ferm op de grond. In acht lessen worden de cursisten begeleidt in het ontdekken van wat mindfulness is, hoe het kan toegepast worden in alle aspecten van iemands leven en welke positieve voordelen dit met zich meebrengt. Doordat de cursus in een klein groepje van maximaal 5 personen wordt gegeven is er ruimte om meer aandacht te hebben voor het individu. 

Wie is groeiStroom?

Margôt Watt - de Wit (54) is een ervaren stressbegeleider, coach en mindfulness trainer. Haar eigen levenspad was en is een groeiStroom. Een burn-out bracht haar in een groeiproces en bleek het fundament voor de toekomst die zij nu heeft. Het is haar passie om mensen hun kracht te laten ervare, om hun eigen keuzes te zien, te maken en erbij te blijven.

Margôt is aangesloten bij de NOBCO en heeft haar praktijk, groeiStroom, in Tilburg. Margôt begeleid je bij stressklachten, van korte trajecten tot en met burn-out trajecten. Margôt coacht en begeleid je in haar gezellige kantoor, online of in haar andere kantoor: de natuur.

Margôt is er ook voor bedrijven; zij begeleidt medewerkers, geeft workshops en cursussen en treedt als spreker op.Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20