Stressbegeleiding

groeiStroom

Logo

groeiStroom
Stressbegeleiding € 655,00
Incl. BTW

Individuele coaching van 3 maanden

Aan het begin van dit 3 maanden traject wordt gekeken wat er nodig is om de klant naar zijn/haar doel te begeleiden. De inzet van dit traject is dat de klant na het traject zelfstandig alle komende problemen/stressoren op een passende wijze het hoofd kan bieden. Het traject kan direct gestart worden, of als vervolg van de deelname aan de workshop Positief omgaan met Stress, omdat er nog enkele zaken moeten worden aangepakt. 


Inhoud

Wie is groeiStroom?

Margôt Watt - de Wit (54) is een ervaren stressbegeleider, coach en mindfulness trainer. Haar eigen levenspad was en is een groeiStroom. Een burn-out bracht haar in een groeiproces en bleek het fundament voor de toekomst die zij nu heeft. Het is haar passie om mensen hun kracht te laten ervaren, om hun eigen keuzes te zien, te maken en erbij te blijven.

Margôt is aangesloten bij de NOBCO en heeft haar praktijk, groeiStroom, in Tilburg. Margôt begeleidt je bij stressklachten, van korte trajecten tot en met burn-out trajecten. Margôt coacht en begeleidt je in haar gezellige kantoor, online of in haar andere kantoor: de natuur.

Margôt is er ook voor bedrijven; zij begeleidt medewerkers, geeft workshops en cursussen en treedt als spreker op.Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20