Workshop positief omgaan met stress

groeiStroom

Logo

groeiStroom
Workshop positief omgaan met stress € 199,00
Incl. BTW

Deze workshop kan in alle stadia van stressbegeleiding worden ingezet

Deze workshop is ontwikkeld door GroeiStroom en kan in alle stadia van stressbegeleiding worden ingezet. Ook preventief.

De deelnemers worden begeleid in het reflecteren hoe zij met stress omgaan en welke stressoren op dit moment spelen in alle aspecten van hun leven. Door ook hun lifestyle in kaart te brengen kunnen de deelnemers gericht doelen stellen die zij in de komende 6 weken gaan aanpakken om op een positievere manier met hun stressoren om te gaan. Deze 6 weken worden ze individueel, per mail, door GroeiStroom begeleid met aan het einde een evaluatie.

De workshop duurt een dagdeel en wordt gegeven in een kleine groep, maximaal 5 deelnemers.Inhoud

Wie is groeiStroom?

Margôt Watt - de Wit (54) is een ervaren stressbegeleider, coach en mindfulness trainer. Haar eigen levenspad was en is een groeiStroom. Een burn-out bracht haar in een groeiproces en bleek het fundament voor de toekomst die zij nu heeft. Het is haar passie om mensen hun kracht te laten ervare, om hun eigen keuzes te zien, te maken en erbij te blijven.

Margôt is aangesloten bij de NOBCO en heeft haar praktijk, groeiStroom, in Tilburg. Margôt begeleid je bij stressklachten, van korte trajecten tot en met burn-out trajecten. Margôt coacht en begeleid je in haar gezellige kantoor, online of in haar andere kantoor: de natuur.

Margôt is er ook voor bedrijven; zij begeleidt medewerkers, geeft workshops en cursussen en treedt als spreker op.Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20