Zorgen wegnemen

Aandacht geven, zorgen wegnemen en richting geven

Qragt wil werkend Nederland helpen om oplossingen te vinden bij échte persoonlijke en bepalende life-events en uitdagingen. Op persoonlijk of mentaal vlak, maar ook op het gebied van loopbaanontwikkeling. Juist die zaken waar ze zorgen over hebben, onzekerheid bij voelen, wakker van liggen. En dat zonder dat medewerkers daarvoor op voorhand een hulpvraag hoeven te stellen.

Dat heeft als effect dat Qragt in een zeer vroegtijdig stadium de juiste, gevalideerd vastgestelde, hulp en ondersteuning kan bieden aan medewerkers. En dat gunnen we iedereen! Daarom kan iedere medewerker in Nederland zich gratis registreren op Qragt. Daarmee geven we toegang tot een platform dat medewerkers helpt in hun kracht te (blijven) staan.

Alles wat medewerkers doen op het Qragt platform blijft tussen Qragt en de medewerker. Deze belofte biedt werknemers de mogelijkheid om aan zichzelf te werken, en om open en kwetsbaar te zijn. Zonder expliciete toestemming van medewerkers deelt Qragt niets met werkgevers. Dat verlaagt de, nog steeds grote, drempel om als medewerker hulp en ondersteuning aan te nemen als deze zelf geen oplossing meer ziet. Samen stellen we een plan van aanpak op en zorgen we dat zorgen snel verleden tijd zijn! 
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20