Sluit je aan bij Qragt

Aandacht is de beste investering

Wil jij duurzame inzetbaarheid écht concreet maken?

Sluit je dan nu aan bij Qragt en jouw medewerkers krijgen de kans om, vanuit een veilige basis, in balans te blijven en daarbij hun innerlijke kracht te versterken. Aansluiten kan op verschillende manieren: 

1. Via de werkgever

Als werkgever kies je voor Qragt. Vervolgens ontvangt de medewerker een mail om zich bij ons in te schrijven. Het is altijd een eigen keuze of iemand zich bij ons wil aansluiten. Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers? Wil je een vertrouwenspersoon inschakelen voor je medewerkers? Wil je dat jouw medewerkers persoonlijke life-events kunnen bespreken en aanpakken zodat ze kunnen groeien? Sluit je dan als werkgever aan bij Qragt. 

2. Als onderdeel van een verzekering of arbo-contract

Qragt is onderdeel van een aantal innovatieve arbo-gerelateerde verzekering en arbo-contracten. Vooruitstrevende partners met een focus op het benutten van de inzetbaarheid van mensen. Als jij als werkgever kiest voor zo’n verzekering of contract ontvangen jouw medewerkers een mail en kunnen zij zich bij ons inschrijven. Medewerkers bepalen altijd zelf of zij zich bij ons inschrijven.

3. Door zelf lid worden

Medewerkers kunnen zich ook zelfstandig aansluiten bij Qragt. Benieuwd hoe dit precies werkt? Neem contact met ons op, we geven je graag advies en kunnen je ook voorzien van een handig promotiepakket. 
Vragen/AdviesDirect bellen

088 - 045 01 00

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl