Qragt Qragt Qragt
“De coach van Qragt leerde me om veel eerder wat te zeggen als mij iets dwars zit.
Daar zijn ze zowel thuis als op het werk blij mee.”
"Samen met Qragt en het Nibud ben ik erin geslaagd mijn financiële leven op orde te krijgen.
Wat geeft dat een rust en scheelt dat veel negatieve spanning."
"Ik wil me graag verder ontwikkelen, via Qragt krijg ik toegang tot de Online Academy van NCOI.
Zo blijf ik bij in mijn vak en waardevol voor de arbeidsmarkt."Qragt voor werknemer

Hoe sta jij ervoor? Zit je goed in je vel, lacht het leven je toe en ben je blij met je werk? Of valt het allemaal niet mee op dit moment? Ervaar je druk of heb je bijvoorbeeld financiële problemen? Misschien zit je zelfs op dit moment wel werkloos of ziek thuis. Wat het ook is, één ding is zeker: het leven gaat met up en downs.

Het begint allemaal met zelfinzicht. Wie ben ik en waar sta ik. Doe de Qragt Balanstest en ontvang een gepersonaliseerde rapportage die inzichten geeft waar je wat mee kunt.

De Balanstest geeft jou tips en concrete persoonlijke aanbevelingen. We bieden je ondersteuning als je op wat voor manier dan ook even vastloopt. Wat de uitdaging ook is, met Qragt kun je hem aan!


Doe de Balanstest!

Lees meer over:

Qragt is er voor jou en jou alleen. Door het aanmaken van een account krijg je toegang tot het Qragt platform. Je kunt gaan ontdekken hoe je ervoor staat in je leven en hoe het gaat op je werk. Je kunt er testen doen en de tips en aanbevelingen toepassen die wij speciaal voor jou verzameld hebben. Doe er je voordeel mee! Maak gratis gebruik van het platform, leer jezelf nog beter kennen en vindt de ondersteuning die je wellicht nodig hebt.

Om de Balanstest te kunnen maken heb je een account nodig van Qragt. Een account aanmaken is heel eenvoudig, kan hier en is bovendien geheel gratis. En met een account van Qragt kun je direct je Balanstest gaan maken. Dat duurt maar 10 minuten waarna je een uitgebreid rapport van ons ontvangt waarin, gebaseerd op de door jou gegeven antwoorden, je precies kunt zien hoe jij ervoor staat en wat eventueel jouw aandacht verdient. Want "Aandacht is de beste investering".

De balanstest bestaat uit iets meer dan 80 vragen. Ja, je leest het goed, iets meer dan 80. Sorry hoor! Dat is veel in een tijd waarin alles sneller moet en je voortdurend geprikkeld wordt. Maar zeg nou zelf, je kunt toch moeilijk iemand leren kennen in 1 minuut en met 7 vragen? Daarvoor is toch net iets meer voor nodig. Aandacht voor jezelf dus! En dat is wat wij van je vragen en wat jij verdient.

En je zult zien dat dit beloond wordt met een prachtig rapport waar je dan ook echt iets mee kunt. Geen zogeheten doodgebaande paden die je zelf ook had kunnen verzinnen. Nee, na jouw investering in de balanstest investeren wij in jou. Met een rapport boordevol tips die stuk voor stuk zijn toegesneden op jouw situatie. En waarin aanbevelingen zijn opgenomen waar je wat mee kunt, die jou verder brengen. Wij zien je al denken: "Dat zal wel". Maar wij dagen je uit. Investeer wat tijd in jezelf en krijgt het dubbel en dwars terugbetaald. En om toch enigzins tegemoet te komen aan die wellicht onoverkomenlijk lijkende 10 minuten die we van je vragen hebben we het volgende bedacht. je hoeft de test niet in één keer af te maken. Je kunt hem tussentijds opslaan. We willen nu eenmaal graag helpen. Log onderstaand in bij Mijn Qragt en ga de uitdaging met jezelf aan. Als je nog niet aangesloten bent bij Qragt kun je dat hieronder ook doen. Dat kost hooguit 2 minuten. Heel veel succes!

Als je de Balanstest hebt gemaakt krijg je een uitgebreide rapportage van ons. Deze is volledig gepersonaliseerd en laat exact zien hoe jij ervoor staat. Daarbij laat de test je de uitslag zien op drie verschillende, belangrijke gebieden.

  • Klachten: Ervaar je momenteel klachten en hoe uiten die zich? De klachten die we hier uitvragen zijn een belangrijke graadmeter voor het risico dat jij loopt om op enig moment uit te vallen.
  • Werk: Je brengt een belangrijk deel van je tijd door op je werk en daarmee maakt dat, of je dat nu leuk vindt of niet, een belangrijk onderdeel van je leven uit. Je neemt je werk mee naar huis en het is dus belangrijk dat het je daar goed gaat. De Balanstest geeft je een haarfijn inzicht.
  • Stress: De kranten staan bol van de verhalen over burn-out. Die wordt echter vooraf gegaan door een lange periode van verhoogde stress. En dat is nu precies wat we hier uitvragen en waarvan we het resultaat aan jou teruggeven.

Op alle drie de fronten scoor je percentages die een algemeen beeld geven van hoe het op dit moment met jou gaat. Daarnaast geven we jou concrete tips op basis van de door jou gegeven antwoorden. Tips die je verder helpen, waar je wat aan hebt en die, zonder verdere hulp of bemoeienis van Qragt en/of je werkgever, kunt toepassen.

We geven je als de situatie daarom vraagt ook aanbevelingen. Hierbij krijg je advies over activiteiten die je wellicht kunt inzetten om te werken aan je problemen. Deze activiteiten zijn weliswaar niet gratis maar wij hebben ervoor gezorgd dat de prijs geen drempel hoeft te zijn om jezelf de noodzakelijke impulsen te geven. Je kunt er ook voor kiezen om de aanbevolen activiteiten aan jouw werkgever voor te leggen. Onze ervaring is dat deze graag zijn of haar steentje bijdraagt om te zorgen dat jij optimaal in je kracht staat. Die beslissing ligt echter bij jou, want Qragt deelt nooit iets met jouw werkgever zonder jouw toestemming.

Vanuit de basis biedt Qragt jou toegang tot de Balanstest en de uitgebreide rapportage met tips & aanbevelingen, waarvan jijzelf bepaalt of en hoe je deze toepast. Het begint namelijk bij zelfinzicht. We gunnen iedereen namelijk een goed leven, fijn werk en stabiliteit. Maar als je besluit dat je écht iets wil veranderen en je denkt dat je daarbij persoonlijke hulp kunt gebruiken, dan zijn wij er ook voor jou. Je kunt dan een beroep doen op onze coaches. Zij zijn getraind en ervaren in het bieden van juist die ondersteuning waar jij behoefte aan hebt. Zonder je de les te willen leren, maar rekening houdend met jouw persoonlijke situatie en de uitdagingen waarvoor jij staat. In jouw eigen tempo, want niet iedereen kan altijd maar met volle kracht en hoge snelheid presteren.

Bij Qragt kennen we 2 coaches: de Balanscoach en de Budgetcoach. De Balanscoach helpt jou om, met name, te werken aan de onderdelen die we onderzoeken in de Balanstest. Dus actieve ondersteuning om de tips en aanbevelingen uit de test om te zetten in daden.

Voor veel mensen is de maand echter te lang voor het salaris dat je ontvangen hebt. Als dat te lang blijft duren kom je financieel steeds verder in de knoop en dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Op een gegeven moment loop je vast en gaat het financieel volkomen mis. De Budgetcoach helpt je op dat moment door je financiën op een rij te zetten en te zorgen dat je weer grip hierop krijgt. Dat kan niet van de een op de andere dag, dat weten we. Maar samen met de Budgetcoach komt er beweging, ruimte en de zo belangrijke rust.

Je staat er niet alleen voor, we doen het samen. De coaches zijn niet gratis maar ook hier hebben wij er alles aan gedaan om te zorgen dat de prijs geen struikelblok is. Wij beloven jou dat je jouw investering dubbel en dwars terug gaat verdienen.

De helpdesk van Qragt is telefonisch bereikbaar als jij hulp nodig hebt om de resultaten van de Balanstest om te zetten in daden. Loop je vast en wil je gebruik maken van een aanbeveling, bel ons dan gerust op. We vertellen graag meer over het inzetten van een interventie en/of afnemen van een dienst. Als je een account hebt aangemaakt bij ons dan kun je de helpdesk ook bereiken door vanuit je account in MijnQragt een berichtje te sturen. Voordeel daarvan is dat al je communicatie met ons bewaard blijft en je daar ook altijd weer op kunt terugvallen.

Bel Qragt op 088 - 0450120, stuur ons een berichtje via jouw MijnQragt omgeving of stel je vraag via de contactpagina.
Je kunt ook kijken bij onze  veel gestelde vragen.

Aandacht voor jezelf is de beste investering in je eigen toekomst. Qragt helpt en ondersteunt je om dat doel, dat voor iedereen weggelegd zou moeten zijn, te bereiken. Daardoor heb je een beter leven, ben je weerbaarder en komt het beste in je boven.

Qragt begeleidt je naar concrete oplossingen voor échte persoonlijke en bepalende life-events. Binnen je loopbaan én op persoonlijk of mentaal vlak. Allemaal vanuit een veilige vertrouwde basis en op een oprechte manier. Dat is het resultaat waar we voor gaan in onze samenwerking met jou. Maak daarom vandaag nog de Balanstest en start met het heft in handen nemen van je eigen toekomst!


Welke voordelen biedt Qragt jou?

Voordelen QragtMijn Qragt

Diverse tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-prive balans.

Qragt partners

Automatisch toegang tot het dienstverleningsaanbod van exclusieve partners van Qragt.

De balanstest

Tweemaal per jaar een feilloos inzicht in jezelf. Hoe sta jij er mentaal en fysiek voor?


Wat verdient jouw aandacht?LevensgebeurtenissenWelke gebeurtenissen in je leven verdienen jouw aandacht?


"De budgetcoach, waarmee Qragt me in contact bracht, heeft me geholpen heeft om een loonbeslag te voorkomen."


Lees hier het verhaal van Caroline

LoopbaanPast jouw werk nog bij je? Besteed aandacht aan je loopbaan.


"Ik heb mijn Qragt weer gevonden"


Lees hier het verhaal van Ester

LevensstijlSoms is de balans tussen je draaglast (belasting) en je draagkracht (belastbaarheid) is zoek. Hoe kun je deze balans weer herstellen?


Wanneer je het gevoel hebt weinig steun en begrip te krijgen uit je omgeving, is Qragt er voor jou.


Lees hier het verhaal van Daniëlle

VerbindingAls je altijd klaar wil staan voor een ander, ook als het niet uitkomt en je eigenlijk andere plannen had, kan het je opbreken. 


Jolijn was te lang en te veel over haar eigen grenzen gegaan. Ze kropte het allemaal op, tot de bom barstte.


Lees hier het verhaal van Jolijn

OntspanningAls je veel aan je hoofd hebt, is het lastig om nog te ontspannen 's avonds. 


"Veel piekeren hield me uit mijn slaap. Het leek wel alsof ik altijd AAN stond."


Lees hier het verhaal van MartinWat doen we
voor jou?Balanstest

Via een zelftest, die ongeveer een kwartier duurt, maak je de balans op. Hoe sta je er voor? Wat verdient jouw aandacht? De uitslag van deze test kun je direct inzien. In de rapportage staan praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen in je leven.
Als je je e-mail adres aan ons doorgeeft, krijg je een uitnodiging om over een half jaar nog eens de balanstest te maken. Zo kun je zien op welke aspecten je al vooruit bent gegaan.
Doe de Balanstest.

MijnQragt

Als je jezelf gratis aansluit op Qragt, krijg je toegang tot jouw persoonlijke omgeving: MijnQragt. Een persoonlijke omgeving waarop jij altijd terecht kunt. Vol inspiratie, tips & tricks.

Vitaliteitstrainingen

Je gezondheid is een van de belangrijkste dingen in je leven. Via verschillende gratis trainingen kun je je gezondheid verbeteren. En er is ook een leuke app bij, die je helpt jezelf om goede gewoonten aan te leren.

Geldplannen

Je geldzaken op orde hebben, geeft je een gerust gevoel. Om jou hierbij op weg te helpen werkt Qragt samen met het Startpunt Geldzaken van Nibud. Hiermee kun je online je eigen geldplan maken. Gratis en anoniem.
Dit overzicht helpt jou (nog) beter rond te komen. Je ontvangt ook direct veel tips & tricks! Het maken van het plan kost je dus niets, maar kan je dus veel opleveren!

Qragtplein

Het Qragtplein is jouw vertrekpunt om gebruik te maken van de kennis en expertise uit ons netwerk. Hierop kun je in contact komen met onze partners en coaches. Zij gaan met je in gesprek en bieden gerichte oplossingen
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20