Qragt Qragt Qragt
“De coach van Qragt leerde me om veel eerder wat te zeggen als mij iets dwars zit.
Daar zijn ze zowel thuis als op het werk blij mee.”
"Samen met Qragt en het Nibud ben ik erin geslaagd mijn financiële leven op orde te krijgen.
Wat geeft dat een rust en scheelt dat veel negatieve spanning."
"Ik wil me graag verder ontwikkelen, via Qragt krijg ik toegang tot de Online Academy van NCOI.
Zo blijf ik bij in mijn vak en waardevol voor de arbeidsmarkt."Sta jij in je Qragt?

Het leven brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Te hoge werkdruk, een financiële tegenvaller of er speelt een conflict op de werkvloer. Of de plotselinge zorg over een naaste, het verwerken van trauma's uit het verleden of de behoefte om jezelf verder te ontwikkelen. Iedereen maakt 'dingen' mee en het is oké om hier op enig moment van te balen en verdriet over te hebben. Maar het verschil wordt gemaakt in de manier waarop je er vervolgens mee omgaat. Zet je schouders eronder en werk gericht aan een oplossing.

"Haal het beste uit jezelf en blijf in balans"

Foto sta jij in je qragt

Foto Qragt voor jou

Qragt voor jou

De ene keer ligt die oplossing niet voor het oprapen, dan helpt Qragt je deze te vinden. De andere keer ligt die pal voor je neus, maar heb je net dat laatste zetje in de juiste richting nodig. Het platform van Qragt biedt je kansen om aan deze oplossingen te werken. Maar het is wel aan jou om deze te grijpen. Wij helpen je om jouw Qragt te vinden. Gebruik daar bijvoorbeeld onze Balanstest voor. Je krijgt daarmee inzicht in jezelf en ontvangt tips en persoonlijke aanbevelingen. Van daaruit ga jij aan de slag om jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Doe de Balanstest!

Lees meer over:

Maak gebruik van het Qragt platform. Via de Mijn Qragt-omgeving ontdek je wat het platform te bieden heeft. De Balanstest geeft je inzicht in hoe jij ervoor staat en deelt concrete tips en aanbevelingen met je. Qragt biedt trainingen en activiteiten aan die bijdragen in jouw ontwikkeling. Doe er je voordeel mee!

Wil jij weten hoe je ervoor staat? Of je in balans bent? En beter nog: wil jij ook concrete tips en aanbevelingen, gebaseerd op jouw antwoorden, ontvangen waarmee je zelf aan de slag kunt? Maak dan de Balanstest. Deze test laat je exact zien hoe jij scoort op het gebied van werk, stress en klachten. Je krijgt een goed en compleet beeld van jezelf én ontvangt tips en aanbevelingen om aandachtspunten te verbeteren.

De Balanstest bestaat uit iets meer dan 80 vragen. Ja, je leest het goed, iets meer dan 80. Dat is veel in een tijd waarin alles sneller moet en je voortdurend geprikkeld wordt. Maar zeg nou zelf, je kunt toch moeilijk iemand leren kennen in 1 minuut en met 7 vragen? Gun jezelf die aandacht, dat betaalt zich ook weer terug.

Doe de Balanstest!

Als je de Balanstest hebt gemaakt krijg je een uitgebreide rapportage van ons. Deze is volledig gepersonaliseerd en laat exact zien hoe jij ervoor staat op het gebied van werk, stress en klachten. Je ontvangt concrete tips op basis van jouw antwoorden. Of en hoe je deze toepast? Dat bepaal je zelf. 

Wanneer de situatie daarom vraagt, geven we je in de rapportage ook aanbevelingen. Dit is een gericht advies over activiteiten om in te zetten om te werken aan je klachten. Deze activiteiten zijn tegen een scherp tarief af te nemen, waarbij jij zelf of je werkgever de kosten voor rekening kunnen nemen. Die keuze is voor jou. De resultaten uit de Balanstest worden niet gedeeld met je werkgever.

De Balanstest vormt het startpunt van Qragt. Met de tips & aanbevelingen die in de uitgebreide rapportage gedeeld worden kun je zelf aan de slag. Het is aan jou of en hoe je ze toepast, maar je maakt op die manier al een goede start. Heb je behoefte aan persoonlijke hulp of wil een verandering in je leven wat rigoureuzer aanpakken?

Dan kun je een beroep doen op onze Balanscoach. Deze is getraind en ervaren in het bieden van de juiste ondersteuning. Vertrouwd, persoonlijk en afgestemd op jouw wensen en behoeften.

De helpdesk van Qragt is telefonisch bereikbaar als jij hulp nodig hebt om de resultaten van de Balanstest om te zetten in daden. Loop je vast en wil je een aanbeveling inzetten, bel ons dan gerust op. We vertellen graag meer over het inzetten van een activiteit en/of afnemen van een dienst.

Bel Qragt op 088 - 0450120, stuur ons een berichtje via jouw Mijn Qragt omgeving of stel je vraag via de contactpagina. Je kunt ook kijken bij onze veel gestelde vragen.

Aandacht voor jezelf is de beste investering in je eigen toekomst. Groei en ontwikkeling ligt daar waar het schuurt, waar het onzeker is en confronteert. Dat is lang niet altijd leuk, maar als je er later op terugkijkt zal je dat een positief gevoel geven. Zo breng je jezelf weer terug in balans, leer je met bepalende gebeurtenissen in je leven om te gaan en geef je jezelf weer richting. 

Qragt is het platform dat je concrete tips, aanbevelingen en oplossingen biedt om aan jezelf te werken. Start vandaag en ontdek wat Qragt je te bieden heeft. Maak een account aan via Mijn Qragt.


Welke voordelen biedt Qragt jou?

Voordelen QragtMijn Qragt

Diverse tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-prive balans.

Qragt partners

Automatisch toegang tot het dienstverleningsaanbod van exclusieve partners van Qragt.

De balanstest

Tweemaal per jaar een feilloos inzicht in jezelf. Hoe sta jij er mentaal en fysiek voor?


Wat verdient jouw aandacht?LevensgebeurtenissenWelke gebeurtenissen in je leven verdienen jouw aandacht?


"De budgetcoach, waarmee Qragt me in contact bracht, heeft me geholpen heeft om een loonbeslag te voorkomen."


Lees hier het verhaal van Caroline

LoopbaanPast jouw werk nog bij je? Besteed aandacht aan je loopbaan.


"Ik heb mijn Qragt weer gevonden"


Lees hier het verhaal van Ester

VitaliteitSoms is de balans tussen je draaglast (belasting) en je draagkracht (belastbaarheid) is zoek. Hoe kun je deze balans weer herstellen?


Wanneer je het gevoel hebt weinig steun en begrip te krijgen uit je omgeving, is Qragt er voor jou.


Lees hier het verhaal van Daniëlle

VerbindingAls je altijd klaar wil staan voor een ander, ook als het niet uitkomt en je eigenlijk andere plannen had, kan het je opbreken. 


Jolijn was te lang en te veel over haar eigen grenzen gegaan. Ze kropte het allemaal op, tot de bom barstte.


Lees hier het verhaal van Jolijn

OntspanningAls je veel aan je hoofd hebt, is het lastig om nog te ontspannen 's avonds. 


"Veel piekeren hield me uit mijn slaap. Het leek wel alsof ik altijd AAN stond."


Lees hier het verhaal van MartinWat doen we
voor jou?Balanstest

Via een zelftest, die ongeveer een kwartier duurt, maak je de balans op. Hoe sta je er voor? Wat verdient jouw aandacht? De uitslag van deze test kun je direct inzien. In de rapportage staan praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen in je leven.
Als je je e-mail adres aan ons doorgeeft, krijg je een uitnodiging om over een half jaar nog eens de balanstest te maken. Zo kun je zien op welke aspecten je al vooruit bent gegaan.
Doe de Balanstest.

MijnQragt

Als je jezelf gratis aansluit op Qragt, krijg je toegang tot jouw persoonlijke omgeving: MijnQragt. Een persoonlijke omgeving waarop jij altijd terecht kunt. Vol inspiratie, tips & tricks.

Vitaliteitstrainingen

Je gezondheid is een van de belangrijkste dingen in je leven. Via verschillende gratis trainingen kun je je gezondheid verbeteren. En er is ook een leuke app bij, die je helpt jezelf om goede gewoonten aan te leren.

Geldplannen

Je geldzaken op orde hebben, geeft je een gerust gevoel. Om jou hierbij op weg te helpen werkt Qragt samen met het Startpunt Geldzaken van Nibud. Hiermee kun je online je eigen geldplan maken. Gratis en anoniem.
Dit overzicht helpt jou (nog) beter rond te komen. Je ontvangt ook direct veel tips & tricks! Het maken van het plan kost je dus niets, maar kan je dus veel opleveren!

Qragtplein

Het Qragtplein is jouw vertrekpunt om gebruik te maken van de kennis en expertise uit ons netwerk. Hierop kun je in contact komen met onze partners en coaches. Zij gaan met je in gesprek en bieden gerichte oplossingen
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20