Hallo NewU!


Vanaf januari 2021 slaat Qragt de handen ineen met nieuwe partner NewU. NewU is een unieke en nieuwe gezondheidsapp die wetenschap over gezondheid, gedrag en motivatie combineert met slimme technologie om je te helpen om slechte gewoonten te overwinnen en nieuwe, langdurige gezonde gewoonten te creëren.


Leden van Qragt kunnen onbeperkt gebruikmaken van deze app. NewU vormt het persoonlijke hulpje om een levenslang gezond leven te leiden. In dit artikel vertellen oprichters Bart en Gijs over het ontstaan van NewU en de mogelijkheden die de app biedt.

Wat maakt deze gezondheidsapp bijzonder?

Bart: “NewU helpt bij het creëren van gezonde gewoonten op een leuke, gemakkelijke en effectieve manier door de nieuwste wetenschap over gezondheid, gedrag en motivatie te combineren met slimme technologie”.
Gijs: “Met NewU kan je op een leuke, gemakkelijke en effectieve manier werken aan gezonde voeding, lichaamsbeweging, het verhogen van uw mentale welzijn, het verbeteren van de slaapkwaliteit en stoppen met roken. Alles gecombineerd in één app”.

Gezondheidswetenschap wordt toegankelijk

Bart: “Tijdens onze studie bewegingswetenschappen merkten we dat de kloof tussen wetenschap en realiteit steeds groter werd. Er is enorm veel onderzoek gedaan naar hoe je gezonder kunt eten, meer kunt bewegen, slaap en het mentale welzijn kunt verbeteren. Dit alles was alleen nog niet samengevoegd in één centrale app waarin iemand op persoonlijke wijze aan zijn gezondheid kon werken”.
Gijs: “Dus was NewU geboren. Met een missie om iedereen in staat te stellen hun gezondheid te verbeteren. Je kunt vanuit een alles-in-één app werken aan voeding, beweging, slaap en mentaal welzijn. Mensen kunnen dus overal en altijd werken om hun slechte gewoonten af te leren en goede gewoonten eigen te maken”. 

Werken aan ‘gezonde gewoonten’

Bart: “NewU helpt je om een gezond leven te leiden. Elke gebruiker kiest vervolgens zelf met welke gewoonten hij of zij aan de slag gaat. De gezondheidsapp biedt daarin een klein duwtje in de rug”.
Gijs: “We zijn erg blij om de leden van Qragt kennis te laten maken met NewU. Qragt richt zich, net als NewU, op het herstellen en behouden van de balans, het verbeteren van de gezondheid en het voorkomen van uitval. Met NewU heb je een extra hulpmiddel om helemaal in je kracht te staan”.

Nu al meer weten over NewU? Lees hier verder.

Sluit je nu gratis aan bij Qragt!Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20