Het is lente mensen!


De zon kwam weer tevoorschijn de afgelopen dagen en verblijde ons met zijn eerste zonnestralen. Het is lente mensen! 


De zon kwam weer tevoorschijn de afgelopen dagen en verblijde ons met zijn eerste zonnestralen. Het is lente mensen! Weg met die grauwe, donkere dagen en welkom heerlijke lentedagen. 

Traditioneel gezien brengt de lente voor veel mensen nieuwe energie en een goed humeur. Veel positiviteit dus! Maak daar dan ook gebruik van door lange wandelingen te maken, je skeelers af te stoffen of het tuinieren op te pakken. Die vitamine D boost zal je goed doen.

De zomertijd staat ook alweer bijna voor de deur. Heb jij een ochtendritueel? Neem jij in de ochtend uitgebreid de tijd voor oefeningen, (koud) douchen en ontbijt? Of sta jij ’s ochtends direct aan, haast je snel een boterham naar binnen en race je naar je werk? Je raadt waarschijnlijk wel welke optie nou echt goed voor je is…

De temperaturen stijgen langzaam en de natuur komt in bloei. Een prima moment dus om in jezelf te investeren. Op welke punten kun jij jezelf ontwikkelen? Weet jij waar je moet beginnen? De Balanstest geeft je inzicht in jezelf. Je weet daardoor namelijk exact op welke punten jij sterk in je schoenen staat en waar nog wat werk aan de winkel is. 

Vanuit de resultaten van de test krijg je ook direct gerichte tips die je zelf toe kunt passen. Blijkt nu dat je op een specifiek onderdeel wat meer begeleiding kunt gebruiken, dan beveelt Qragt je interventies aan. 

Klagen brengt je niet verder. Ga daarom zelf aan de slag en je zult zien dat je doelen wél haalbaar zijn. Check de verborgen linkjes in dit bericht voor meer achtergrondinformatie.

Sluit je nu gratis aan bij Qragt!Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20