Een krachtige samenwerking met Online Academy


Online Academy (NCOI) en Qragt hebben een samenwerkingsverband. Onlangs verscheen dit artikel op de website van Online Academy. Daar werd Ronald Donkers, commercieel directeur bij Qragt, onlangs door hen over geïnterviewd. Hieronder enkele passages uit het interview. Het volledige verhaal lees je hier


Een krachtige samenwerking met Online Academy

Ronald Donkers vertelt: "Bij Qragt zijn we een groot voorstander van voortdurende verbetering van zelfredzaamheid en zelfontwikkeling, onder meer door middel van scholing. Dit was voor ons een grote motivatie om samen te gaan werken met Online Academy. Hun trainingsaanbod biedt ons bovendien de mogelijkheid ons platform te verreiken. Met het toevoegen van de trainingen wordt Qragt steeds interessanter voor een grotere groep mensen. Door deze samenwerking is Qragt een platform geworden voor heel werkend Nederland".

Platform voor heel werkend Nederland

Het ruime aanbod van Online Academy bevat diverse trainingen die niet langer duren dan tien minuten per dag. “We kunnen alle gebruikers van ons platform, naast het bieden van een oplossing als je bijvoorbeeld financiële of mentale problemen hebt, nu ook trainingen aanbieden. Doordat er zoveel keuzemogelijkheden zijn, zit er voor iedereen wel iets tussen. Gebruikers die zich speciaal voor de trainingen hebben ingeschreven, kunnen ongedwongen kennis maken met ons platform. Op deze manier is de drempel mogelijk lager om onze balanstest in te vullen als iemand niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit”, zegt Ronald Donkers.

Samenwerking in de toekomst

Het aanbod van de onlinetrainingen wordt door de gebruikers van het platform ervaren als een van de pluspunten. “We zien dat onze gebruikers de Online Academy zo interessant vinden en dat een groot gedeelte alleen daarom zich al wil aansluiten. De eerste gesprekken over onze gezamenlijke toekomstplannen hebben inmiddels al plaatsgevonden. Juist omdat we zulke positieve reacties ontvangen. Qragt is nog krachtiger geworden sinds we met Online Academy zijn gaan samenwerken en we verheugen ons op het voortzetten hiervan,” aldus Ronald Donkers.

Samen sterker

Door het unieke en motiverende karakter van Online Academy heeft Qragt door de samenwerking haar doelgroep kunnen verbreden. De samenwerking creëert een enthousiasmerende, betrouwbare omgeving om te werken aan zelfontwikkeling. Daarnaast zorgt het ervoor dat mensen met de juiste begeleiding, coaching en scholing in staat zijn om te werken en te blijven werken. En dat dit met een goede mentale gezondheid gedaan kan worden.

Bron: Online Academy

Sluit je nu gratis aan bij Qragt!Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20