Samenwerken kun je leren!


Via Qragt heb je toegang tot de NCOI Online Academy, waarop meer dan 300 trainingen, webinairs, leerlijnen en podcasts te vinden zijn. 


Via Qragt heb je toegang tot de NCOI Online Academy, waarop meer dan 300 trainingen, webinairs, leerlijnen en podcasts te vinden zijn. Bij Online Academy leer je elke dag een beetje in plaats van alles in één keer. Dat heeft twee redenen: het kost weinig tijd en je steekt er veel meer van op. Dat komt doordat  je elke dag even bezig bent met het onderwerp. Uit neurowetenschappelijk onderzoek blijkt dat je zo veel effectiever leert dan wanneer je een online training op één avond doorloopt. 

Leer actief luisteren naar anderen

Een leuke instapcursus van één week is "Actief luisteren in het kort". Aandachtig en actief luisteren kan je in veel situaties erg goed helpen. Of je nu iemands collega, coach, leidinggevende of zelfs partner of ouder bent. Actief luisteren helpt je om anderen goed te begrijpen. Hieruit spreekt vaak al waardering voor de ander. Maar daarnaast is het ook nog eens een zeer praktische vaardigheid die je helpt beter te onthouden, je aandacht erbij te houden en effectiever gesprekken te voeren.

 

Leer omgaan met culturele verschillen op de werkvloer

Wil je echt een stukje verdieping? Dan is "Culturele Diversiteit" wellicht interessant. Deze nieuwe online training duurt 3 weken en is geschikt voor iedereen die wil weten hoe je effectief omgaat met culturele verschillen op de werkvloer. Je leert ook verschillende methoden die je direct kan toepassen in jouw werk om de samenwerking te verbeteren. Je hebt geen voorkennis nodig en kan direct van start.

 

Ontdek meer online cursussen

Begin met leren vanuit de Qragt omgeving

Sluit je nu gratis aan bij Qragt!Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20