STAP-budget: Ontwikkel jouw Qragt


De overheid introduceert het STAP-budget. Een jaarlijks opleidingsbudget dat 218 miljoen euro bedraagt. Of je nu werkt of niet-werkt: iedereen kan van dat budget 1.000 euro claimen. Dat bedrag besteed je aan een training, opleiding of cursus. 


Dit STAP-budget vervangt de belastingaftrek voor scholing die voorheen gold. Het was voor veel mensen namelijk een uitdaging om het voorgeschoten geld terug te krijgen van de Belastingdienst. Het opleidingsbudget is bedoeld om arbeidsmarktgerichte ontwikkelingen te starten. 

Wil je weten welke voorwaarden er gelden voor dit STAP-budget? Check dat dan hier.

Ontwikkel jouw Qragt

Waar wil jij beter in worden? Op welk vlak wil jij je ontwikkelen? En wat heb jij daar dan voor nodig? Wil jij jezelf ontwikkelen in je huidige of toekomstige baan? Om inzicht in jezelf te krijgen vormt onze Balanstest een mooi startpunt. Van daaruit ontvang jij tips en aanbevelingen zodat jij jezelf gericht kunt verbeteren. Mooi, toch?

Het Qragt platform biedt tal van oplossingen aan om jouw inzetbaarheid, vitaliteit en ontwikkeling te stimuleren. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en hoe je het STAP-budget het best kunt inzetten zodat jij in je Qragt komt te staan? Neem contact met ons op.

Tip: Het STAP-budget is aan te vragen vanaf dinsdag 1 maart 10.00 uur.

Sluit je nu gratis aan bij Qragt!Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20