Aanmelden

"Qragt heeft mij geholpen meer balans te vinden tussen werk en privé. Nu heb ik thuis meer rust én op het werk krijg ik veel meer gedaan!"

Mijn Qragt is jouw persoonlijke omgeving binnen Qragt. Hier kun jij de Balanstest maken en jouw resultaten vinden.

Maar Mijn Qragt biedt meer, veel meer. Via Mijn Qragt krijg jij toegang tot exclusieve content waarmee je verdere inspiratie kunt opdoen en jezelf kunt ontwikkelen. Samen met onze partners bieden wij je tal van mogelijkheden om uit te zoeken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe deze het beste tot hun recht komen. Of volg een aantal gratis trainingen om je zelf te ontwikkelen.

Maar dat is nog niet alles. Via Mijn Qragt krijg je ook toegang tot persoonlijke hulp. Want wij weten dat het leven soms behoorlijk wat uitdagingen voor je in petto heeft. Ook dan kun je bij ons terecht en zijn we er  voor je. Waar we echt heel goed in zijn is luisteren. En het is echt verbazingwekkend hoe vaak we dan in staat zijn om jou te helpen de juiste oplossingsrichting te kiezen voor jouw specifieke persoonlijke problematiek. Via Mijn Qragt kun je dan ook in contact komen met onze Balanscoaches. Zij zijn er voor jou, zonder enig oordeel. Bovendien wordt alles wat je deelt met jouw balanscoach vertrouwelijk behandeld. Wat je deelt met Qragt blijft bij Qragt. Dat is onze belofte.

Heb je nog geen account? Wacht dan niet langer, maak binnen 2 minuten jouw account aan op Qragt en profiteer van alles wat Qragt jou te bieden heeft. Heb je al wel een account, dan kun je hier inloggen.

Foto sta jij in je qragt


Vul a.u.b. je gegevens in 

   
Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20