"Ik sta weer in mijn Qragt""Ik sta weer in mijn Qragt"


 

Caroline zat, als net gescheiden moeder van drie kinderen, met haar handen in het haar. Ze belde met Jos, een consulent van Qragt, omdat ze écht geen uitweg meer zag. Haar ex-man weigert zowel de kinder- als de partneralimentatie te betalen. Caroline woont nog in het gezamenlijke huis, dat in de verkoop staat.

Ze heeft een baan voor 16 uur in de week, waardoor ze net de boodschappen kan betalen. De zorgverzekeraar en de hypotheekverstrekker hebben aangekondigd dat ze beslag gaan leggen op haar salaris als ze niet binnen 2 maanden al haar schulden heeft afgelost.

Na twee telefonische gesprekken met Jos heeft ze al wat meer rust en vertrouwen in de toekomst. “Jos heeft geregeld dat LBIO zorgt dat ik zelf geen strijd om de kinderalimentatie meer met mijn ex hoef te voeren,” vertelt Caroline.
Maar het belangrijkste was nog dat Jos haar geholpen heeft om de werkgever van Caroline te betrekken en een loonbeslag te voorkomen.

“Ik schaamde me zo voor de situatie dat ik het niet durfde te bespreken met mijn leidinggevende. Jos heeft me Qragt gegeven om in te zien dat ik juist mijn werkgever in vertrouwen zou moeten nemen, zodat ik ook geholpen kán worden.”

 

Inmiddels is via de werkgever budgetcoaching opgestart en is er een regeling getroffen met de zorgverzekering en de bank. Caroline werkt nu 28 uur per week en slaapt weer een heel stuk beter.Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20