MCN biedt Qragt aan als benefit voor alle ledenMCN biedt Qragt aan als benefit voor alle leden


"Hoe mooi is het als je kunt investeren in het welzijn en werkgeluk van jouw leden, en je het ziekteverzuim binnen bedrijven verlaagt?"

De lat van zowel werk als privé wordt vandaag de dag hoog gelegd. Wie daarbij een zekere verantwoordelijkheid draagt, heeft veel ballen hoog te houden. Gelukkig is er Qragt. Qragt helpt je om in balans te blijven en eruit te halen, wat er in zit.  Zo ook de leden van MCN (Managers Carbon Network), een zakelijk netwerk van voornamelijk beslissende managers en executives van toonaangevende bedrijven, ZZP'ers, MKB-bedrijven en directieleden. MCN biedt Qragt aan als onderdeel van een schitterend pakket aan mogelijkheden voor de bij het netwerk aangesloten leden. 


Elise Brand, Head of Operations & Client Relations bij MCN, legt graag uit hoe ze met Qragt in aanraking zijn gekomen en waarom ze er enthousiast over werden. Het balletje begon te rollen in het voorjaar van 2019. Ze vertelt: “Wij leerden Titus Kramer, de CEO van Qragt en Capability, kennen als fCN-lid. Founders Carbon Network is een zakelijk netwerk van voornamelijk CEO's en directeuren die alle branches vertegenwoordigen. MCN is daar een spin-off van. Als professioneel connector verbinden wij onze leden onderling op basis van hun behoeften en/of ons inzicht in de bedrijven tijdens de vele events op jaarbasis (of online).  Titus Kramer vertelde ons dat hij met zijn team van arbodienst Capability een unieke oplossing had om verzuim te verlagen. Dat trok direct onze aandacht. Hoe mooi is het als je kunt investeren in het welzijn en werkgeluk van jouw leden terwijl je tegelijkertijd het ziekteverzuim binnen bedrijven verlaagt?” 

 

Verzuim verlagen als leden-benefit

Inmiddels is MCN aangesloten bij Qragt en kunnen alle leden gebruik maken van het platform. Zij informeren leden alvorens zij lid worden al over de gratis toegang die zij krijgen tot het platform van Qragt. Tevens worden de leden door middel van e-mails op de hoogte gesteld van de registratieprocedure bij Qragt. Brand: “Qragt leert onze leden in balans te blijven op het gebied van gezondheid en werk. Veel mensen raken in deze tijden overwerkt en gestrest en hebben niet door dat sommige dingen om directe actie vragen. De balanscoach helpt hen om samen te zoeken naar een gepaste oplossing hiervoor. De reacties zijn ook erg positief. Zeker nu mensen er achter komen dat Qragt hun ook financieel inzicht kan bieden. Je kunt via Qragt namelijk een eigen geldplan op maat creëren om de eigen financiën op orde te krijgen.”

Onbeperkte online trainingen
“Wij merkten dat veel van onze leden daarnaast behoefte hadden aan het opdoen van extra kennis. Qragt biedt ook hier een prachtige oplossing voor, namelijk toegang tot onbeperkte scholing via ruim 300 online trainingen van de Online Academy van NCOI.” 

Win-win
"De kern van Managers Carbon Network (MCN) is dat wij onze leden op basis van hun behoeften onderling persoonlijk aan elkaar verbinden op unieke events (en online). Wij zijn enorm blij dat wij Qragt als extra benefit kunnen aanbieden aan de leden en de samenwerking met Qragt bevalt ook goed! Het platform wordt steeds gebruiksvriendelijker!".

“Naast gratis toegang tot Qragt, krijgen MCN-leden via Pearlcard ook gratis toegang tot een aantal prachtige services. Pearlcard maakt het leven makkelijker, leuker en aangenamer. Denk hierbij aan unieke Healthcare Services, de snelste weg naar de beste zorg. De Lifestyle & Concierge Services, die niet alleen voorzien van een tafel in een volgeboekt restaurant of een ticket voor een uitverkocht concert, maar ook al jouw persoonlijke hospitality wensen waarmaken. Niet alleen onze leden, maar ook hun wederhelften en familie mogen gebruik maken van deze services!” 

Zelf interesse gekregen?

Kijk voor meer informatie op de website van MCN of neem contact op met Qragt.

 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20