Ik wilde mijn collega's graag verder helpenIk wilde mijn collega's graag verder helpen


Dankzij Qragt zorg ik dat mijn team het meeste uit zichzelf haalt

Annika merkt dat één medewerker in het bijzonder vaker aanklopt. Zogenaamd om zaken over het werk te bespreken, maar ze voelt dat er meer achter schuilt. “Toen heb ik besloten om naar oplossingen te zoeken buiten het bedrijf. Ik wil mijn collega graag verder helpen, maar heb er simpelweg niet de tijd en de middelen voor.”

Ze kwam terecht bij Qragt. “Dankzij Qragt bied ik mijn collega’s een platform dat ze leert om in balans te blijven op het gebied van werk en gezondheid. Daarnaast staat er een Balanscoach voor je klaar om werk- maar ook privé-gerelateerde zaken te bespreken. Ook zelf heb ik baat bij Qragt, dankzij de vele tips die zij delen. Deze kan ik meteen toepassen in de praktijk.”

Ook de reacties binnen het bedrijf zijn positief. Zo vindt haar collega die voorheen vaak aanklopte het erg fijn dat ze gehoord wordt door onze Balanscoaches. Voor Annika zelf valt er een last van haar schouders. “Het is vervelend als je iemand niet verder kunt helpen. Bij Qragt staat er direct iemand klaar om een luisterend oor te bieden. Hierdoor kan ik me weer op mijn eigen taken focussen.”

Bekijk wat Qragt voor jouw bedrijf kan betekenenVoor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20