Ik ben blij dat ik op tijd gehandeld hebIk ben blij dat ik op tijd gehandeld heb


Nu mijn mensen veelal thuiswerken heb ik minder zicht op hun gemoedstoestand.

Alle medewerkers van Mike werden aangesloten op Qragt en werden gevraagd de Qragt Balanstest in te vullen. Deze volledige test meet in hoeverre iemand in balans is en hoe iemand op diverse vlakken, zoals coping, gezondheid en werk, scoort. Aan de hand van deze score kijken we hoe we jouw mensen verder kunnen helpen om ziekteverzuim te voorkomen.

 “Ik ben blij dat ik op tijd gehandeld heb! Vanuit huis nemen mensen minder snel contact met mij op om hun problemen te bespreken. En dat terwijl het thuiswerken niet iedereen even makkelijk afgaat. Qragt biedt mijn medewerkers een luisterend oor en stelt indien nodig een plan van aanpak op. Ook in de toekomst voorzie ik dat we meer thuiswerken. Dan is het fijn dat er dankzij Qragt op een laagdrempelige manier contact kan worden opgenomen.” 

De medewerkers van Mike maken inmiddels volop gebruik van Qragt. “Naast dat mijn mensen hun obstakels bij Qragt kwijt kunnen, maken ze ook gebruik van de Online Academy van NCOI die Qragt aanbiedt. Daar werd door mijn medewerkers enorm positief op gereageerd. Zo volgt er op dit moment iemand de cursus fotografie. Hartstikke leuk, want zij gaat nu onze personeel foto’s maken. Zo moedigt Qragt mijn mensen aan om zich te blijven ontwikkelen.”

Ontdek wat Qragt voor jouw organisatie kan betekenen en sluit je aan. Daarmee bied jij je mensen een complete oplossing, waarmee duurzame inzetbaarheid eindelijk concreet wordt! 

Lees verder >>Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20