Wat we doen?

Aandacht is de beste investering

Qragt begeleidt jou met de juiste aandacht, vanuit een veilige en vertrouwde basis, op een oprechte manier naar concrete oplossingen voor échte persoonlijke en bepalende life-events. Binnen jouw loopbaan en op persoonlijk of mentaal vlak.

Qragt Balanstest

Je wordt 2x per jaar uitgenodigd om een balanstest in te vullen. Deze volledige test meet in hoeverre je in balans bent en hoe je op diverse vlakken, zoals coping, gezondheid en werk scoort. Je krijgt direct tips en kunt jezelf in de mijnQragt omgeving verder ontwikkelen. Blijkt dat er op één of meerdere onderdelen een 'pas-op' of 'directe actie' score naar bovenkomt, dan gaat onze Balanscoach met je in gesprek om je te helpen. 

Qragt Balanscoaches

De Balanscoaches zijn de aangewezen professionals voor een goed gesprek. Zij bieden een luisterend oor. Zij helpen je om dat waar je mee zit een plek te geven, te benoemen, te adresseren en creëren daarmee een weg naar een oplossing. Samen met jou zoeken onze Balanscoaches naar een concrete oplossing waar je écht mee verder kunt. Soms ligt deze meer voor de hand dan je denkt, soms is het wat dieper zoeken. De vertrouwensband die zij met jou opbouwen staat garant voor succes. En succes voor Qragt betekent dat jij verder kunt met werken en leven, dat jij in je Qragt staat.

Als de situatie daar om vraagt, schakelen onze Balanscoaches een van onze professionals uit ons uitgebreide team van specialisten in. We hebben experts in coaching, stress, loopbaanbegeleiding, training en opleiding, budget en mediation in het team. De kosten hiervan worden afgestemd met de werkgever.

Ontwikkeling en training

Wil je jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren? In gesprekken zien we vaak dat mensen bepaalde kennis en vaardigheden willen ontwikkelen voor een functie of in hun privéleven. Qragt werkt onder meer samen met het Nibud ter voorkoming en het oplossen van financiële problemen, en Online Academy (NCOI), via deze partner hebben medewerkers onbeperkte toegang tot 300 online opleidingen. Ook kun je verschillende gezondheidscursussen volgen op gebied van bijvoorbeeld voeding, burn-out, gezonder leven en thuiswerken.

 

 
Vragen/AdviesDirect bellen

088 - 045 01 00

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl