Wat verdient jouw aandacht?

Aandacht is de beste investering

De ervaring leert dat er een aantal thema’s grote invloed hebben op je welzijn. Deze thema’s kunnen ervoor zorgen dat het even minder goed met je gaat, dat je alle ballen niet meer in de lucht kunt houden. 

 

Levensstijl:

Je Mentale en Fysieke gesteldheid

Relevante topics zijn:

Gelukkig, levenslustig, veerkracht, gezondheid, uiterlijk, persoonlijke hygiëne, conditie, fitheid, lengte en gewicht, weerbaarheid, angsten, schuldgevoelens, spijt, schaamte. Merk jij dat het op een van deze topics niet lekker loopt dan kan het noodzakelijk zijn om hier aandacht aan te besteden.

Lees hier het verhaal van Frank

 

Levensgebeurtenissen:

Zaken die er in je leven gebeurd zijn of nu spelen. Vaak privé.

Relevante topics zijn:

Geliefde, partner, echtgeno(o)te, kinderen, ouders, familieleden, huis en bezittingen, spaargeld, financiële reserves, schulden, inkomsten. Spelen er op dit moment bepaalde levensgebeurtenissen waar jij zelf niet helemaal uit komt?

Lees hier het verhaal van Caroline

 

Loopbaan:

Je werk en je persoonlijke ontwikkeling.

Relevante topics zijn:

Beroep en functie, baas en leidinggevende, collega’s, vaardigheden, opleiding, kennis en kunde, emotionele vaardigheden, creatieve vaardigheden, intellectuele vaardigheden, ambities, prestaties, status, macht. Heb jij nog wel een goed perspectief op je loopbaan? Of is het goed om hier aandacht in te investeren en om keuzes te maken? 

Lees hier het verhaal van Esther

 

Ontspanning:

Je sociale leven en je vrije tijd.

Relevante topics zijn:

Vrienden, vijanden, buren, time-management, sport en/of andere lichamelijke beweging, vrije tijd, ontspanning, hobby’s. In het drukke dagelijkse leven dat we leiden is genoeg ruimte voor ontspanning belangrijk. Ontbreekt het bij jou hieraan? Zorg ervoor dat je hier aandacht aan schenkt.

Lees hier het verhaal van Carla

 

Verbinding:

Aandacht voor elkaar

De Qragt coach begeleid je met de juiste aandacht, vanuit een veilige basis en op een oprechte manier, naar concrete oplossingen voor échte persoonlijke problematiek. Binnen jouw loopbaan en op persoonlijk of mentaal vlak. We bieden een luisterend oor, geven richting en advies. Want twee weten altijd meer dan één.

Lees hier het verhaal van Jolijn
Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20