Partners

Met deze organisaties werkt Qragt samen

Als de situatie daar om vraagt, kun je een beroep doen op de experts uit ons netwerk. Qragt werkt samen met een select aantal vaste partners, die onderdeel uitmaken van de totaaloplossing en daarnaast een breed netwerk aan specialisten die je kunnen ondersteunen. 

Onze vaste partners zijn: 

Online Academy (NCOI)

Het online platform Online Academy biedt jou direct toegang tot 300 online opleidingen. Deze kun je onbeperkt volgen, in je eigen tempo. De leermethode van Online Academy is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken en inzichten. Zo weten zij dat herhaling en het leren verspreiden over tijd effectiever is. Met Online Academy leer je elke dag en wanneer het jou uitkomt. Door iedere dag een paar minuten te besteden aan de training, neem je de leerstof beter op, ben je per leermoment niet zoveel tijd kwijt en kun je datgene dat je geleerd hebt direct toepassen in de praktijk. 

Nibud

Het NIBUD is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Je kunt te maken krijgen met financiële situaties waar je meer informatie over wenst te ontvangen of in financiële problemen terecht komen waar je zelf niet helemaal uitkomt. In samenwerking met het NIBUD gaat Qragt met je in gesprek om naar een passende oplossing te zoeken. Denk hierbij aan onderwerpen als schuldpreventie, budgetcoaching, woonlasten, koopkracht, toeslagen, sparen en pensioen. Het NIBUD biedt je handvatten om met deze problematieken om te gaan.

Het team van NIBUD bestaat uit onderzoekers, programmeurs, trainers en communicatiespecialisten. De opleidingen van NIBUD halen het beste in jou naar boven: ontwikkel deskundigheid, word bewust van jouw eigen werkwijze én krijg handvatten om deze te verbeteren.

Clear Minds

Clear Minds coacht en begeleidt vanuit een betrokken en mensgerichte houding op een moderne, bewezen en duurzame manier. Ze maken mensen blijvend vitaal met als resultaat een sterke, positieve, energieke en toekomstbestendige versie van jezelf.

Stichting Gezondheid

Stichting Gezondheid Nederland vindt het belangrijk dat iedereen kan zorgen voor zijn eigen gezondheid, zonder daarvoor diep in de buidel te tasten. Stichting Gezondheid Nederland is geen vervanging voor medische hulp, maar biedt jou wel een scala aan gezondheidstips die jij zelf kan toepassen om het leven prettiger én gezonder te maken voordat je naar een therapeut of coach toe stapt. Samen bieden we 7 effectieve trainingen aan, die jou helpen gezond en in balans te blijven.

NewU

NewU helpt bij het creëren van gezonde gewoonten op een leuke, gemakkelijke en effectieve manier door de nieuwste wetenschap over gezondheid, gedrag en motivatie te combineren met slimme technologie. Met de app van NewU kan je werken aan een gezond voedingspatroon, sporten, mentaal welzijn verhogen, slaapkwaliteit verbeteren en stoppen met roken. Je kan uitdagingen alleen aan gaan of in groepsverband. 

Jobpersonality

Jobpersonality is een onafhankelijke online uitgever op het gebied van werk en persoonlijkheid. Samen met Jobpersonality bieden we verschillende online self-assesments aan die jou zelfinzicht vergroten.
Vragen/AdviesDirect bellen

088 - 045 01 00

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl