Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Qragt


Download hier onze Algemene voorwaarden in PDF.

Overtuigd van onze Qragt?

Ik wil nog meer informatie

Lees meer:

Aandacht voor jou is de beste investering!

In het nieuwe nu, kun je nauwelijks nog spreken van werk of privé. Deze twee smelten steeds meer samen en zijn jouw way of life geworden. Het blijft een uitdaging om hier een goede mate van controle over te houden. De juiste balans te vinden en in je eigen kracht te blijven staan. Hoe laad je je energie weer op? En maak je tijd en ruimte om je gedachten te kunnen ordenen? Hoe houd je je aandacht en interesse bij je werk, maar vind je ook de rust en ontspanning in je privéleven om jezelf weer op te kunnen laden?

Met Qragt zet je de eerste stap. Samen maken we je uitdagingen bespreekbaar en bieden we richting op je weg naar jouw juiste work-life balance, waarbij stil staan geen optie is voor jou. We helpen je deskundig en met aandacht! Want SAMEN zorgen we ervoor dat jij het overzicht behoudt en doelgerichte stappen maakt naar jouw nieuwe vorm van geluk op je werk én in privé.

Met Qragt krijg je aandacht, richting en advies. 

Voorkomen is beter dan genezen. Dankzij onze jarenlange kennis en kunde binnen de verzuim, preventie en inzetbaarheid werkt Qragt volgens een bewezen methodiek om mensen gedurende hun leven bij relevante en urgente life-events te begeleiden. Qragt werkt samen met een ongelimiteerd netwerk aan specialisten in alle denkbare en relevante facetten die van invloed zijn op het welzijn van mensen. 

We geven je energie. Je bent in balans, happy, gezond, gemotiveerd en in ontwikkeling. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Lees hier verder.

Sluit je aan bij Qragt!

Wil jij je balans weer terugvinden? Zijn er bepaalde items in je leven die je wil aanpakken of veranderen? Sluit je aan bij Qragt en we ondersteunen je, vanuit een veilige basis, om je Qragt weer te vinden. Lees hier meer over aansluiten bij Qragt.

Vragen / Advies

Direct bellen

088 - 045 01 20

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl