Onze aanpak

 

De lat van zowel werk als privé wordt vandaag de dag enorm hoog gelegd. Er heerst een prestatiecultuur en je voelt van alle kanten druk, hoe hou je alle ballen hoog? En hoe vind je in deze overvloed van meningen van familie, vrienden, collega's en social media nog de juiste weg? 

Qragt schept helderheid en helpt je vooruit te komen. We hebben hiervoor een perfecte tool ontwikkeld, met daarbij de juiste begeleiding en overzicht. Want iedereen verdient het om gelukkig, gezond, gemotiveerd en in balans te zijn en blijven. Qragt helpt je dat te bereiken en te behouden. Dit doen we via een unieke aanpak:

Balanstest

Jij wordt 2x per jaar uitgenodigd om de Qragt Balanstest in te vullen. Deze volledige test meet in hoeverre jij in balans bent en hoe jij op diverse vlakken, zoals coping, gezondheid en werk, scoort. Blijkt dat er op één of meerdere onderdelen een 'pas-op' of 'directe actie' score naar bovenkomt, dan gaat jouw Balanscoach in gesprek om samen te kijken hoe we jou het beste zouden kunnen helpen. Als de situatie daar om vraagt, schakelen onze balanscoaches een van onze professionals uit ons uitgebreide team van specialisten in. Wij hebben experts in coaching, stress, loopbaanbegeleiding, training en opleiding, budget en mediation in het team. De kosten hiervan worden afgestemd met de werkgever.

Doe de Qragt Balanstest.

Leeromgeving

Wil jij jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren? In gesprekken zien wij vaak dat mensen bepaalde kennis en vaardigheden willen ontwikkelen voor een functie of in hun privéleven. Qragt werkt samen met Online Academy van NCOI, via deze partner heb jij onbeperkte toegang tot 300 online opleidingen. Start vandaag met het bouwen aan jouw toekomst.

Financieel inzicht

Qragt werkt samen met startpunt Geldzaken. Daarmee kun je een eigen geldplan opstellen om je financiën in orde te krijgen. 

Gezondheid

Met blogs, video's, cursussen, vitaliteitprogramma's, tips & tricks krijg je volop inspiratie om goed in je vel te zitten en zo gezond mogelijk te blijven!

Community

In een veilige en besloten Facebookgroep kunnen werknemers hun ei kwijt, elkaar helpen en worden lastige vraagstukken beantwoord door de balanscoaches van Qragt. Zodat je weet dat je niet de enige bent die ergens tegenaan loopt, met elkaar nieuwe inzichten opdoet en leert hoe je vooruit komt.

Loopbaan

Wanneer je je ontwikkelt, kan er een punt komen waarop je wilt onderzoeken of je nog aansluit op de arbeidsmarkt. Via onze partner Jobpersonality wordt je geïnspireerd om de baan te ontdekken die bij jouw persoonlijkheid past. De opleidingen die in de Qragt Leeromgeving zitten kunnen je vervolgens helpen om de juiste vaardigheden hiervoor te ontwikkelen. 

 

Overtuigd van onze Qragt?

   Ik wil nog meer informatie


Vragen / Advies

Direct bellen

088 - 045 01 20

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl