Qragt partners

Onze partners helpen je verder

Samen kun je meer dan alleen

Met Qragt zet je de eerste stap naar een betere balans in werk- en privé. Het leven brengt namelijk de nodige uitdagingen met zich mee. Wat heb jij nodig om deze aan te pakken en om tot bloei te komen?

Qragt is het platform dat de benodigde aandacht geeft aan jouw drijfveren, persoonlijke doelen en het verwerken van zaken of trauma's uit het verleden. Die stappen zet jij zelf, maar wel met behulp van Qragt en de middelen die daarvoor beschikbaar zijn.  

Qragt werkt samen met enkele deskundige partners. Graag stellen we ze aan je voor:

Foto sta jij in je qragt


Clear Minds

Hoe zorg je ervoor dat je blijvend vitaal wordt? Clear Minds heeft een Persoonlijk Welzijnsprogramma ontwikkeld om mensen vitaler te maken met als resultaat een sterke, positieve, energieke en toekomstbestendige versie van jezelf.

Lees meer

Stichting gezondheid

Stichting Gezondheid Nederland biedt een scala aan gezondheidstips die jij zelf kunt toepassen om je leven prettiger én gezonder te maken. We is geen vervanger van medische hulp, maar raadpleeg ons voordat je naar een therapeut of coach stapt.

Lees meer

Matchcare

Wij zijn jouw partner op de arbeidsmarkt. Onze missie is dat iedereen prettig werkt, zich ontwikkelt en tijdig een volgende stap zet. We ondersteunen daarom individuen, organisaties, het sociaal domein en onderwijs met software en dienstverlening.

Lees meerVoor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20