Qragt partners

Onze partners helpen je verder!

Met Qragt zet je de eerste stap naar een betere balans in werk- en privé. Het leven brengt namelijk de nodige uitdagingen met zich mee. Wat heb jij nodig om deze aan te pakken en om tot bloei te komen? Qragt is het platform dat de benodigde aandacht geeft aan jouw drijfveren, persoonlijke doelen en het verwerken van zaken of trauma's uit het verleden. Die stappen zet jij zelf, maar wel met behulp van Qragt en de middelen die daarvoor beschikbaar zijn.  

Qragt werkt samen met enkele deskundige partners. Graag stellen we ze aan je voor:


NCOI

Zij zijn onderdeel van NCOI< marktleider op het gebied van opleidingen in Nederland. Met meer dan 300 opleidingen en een nog dagelijks groeiend aanbod aan opleidingen kun je hier altijd vinden wat je zoekt. Wat Onlineacademy.nl uniek maakt is dat de investering in tijd die van jouw gevraagd wordt beperlkt blijft. Met een paar dagen van een kwartiertje per dag werk jij actief aan je vaardigheden. Welke kennisvraag je ook hebt, bij Onlineacademy.nl vindt jij het antwoord.

Lees meer

New U

Met de app van NewU kan je werken aan een gezond voedingspatroon, sporten, mentaal welzijn verhogen, slaapkwaliteit verbeteren en stoppen met roken. Je kan uitdagingen alleen aan gaan of in groepsverband.

Lees meer

Clear Minds

Ze maken mensen blijvend vitaal met als resultaat een sterke, positieve, energieke en toekomstbestendige versie van jezelf.

Lees meer

Stichting gezondheid

Stichting Gezondheid Nederland is geen vervanging voor medische hulp, maar biedt jou wel een scala aan gezondheidstips die jij zelf kan toepassen om het leven prettiger én gezonder te maken voordat je naar een therapeut of coach toe stapt.

Lees meer

Matchcare

Onze missie is dat iedereen prettig werkt, zich ontwikkelt en tijdig een volgende stap zet. We ondersteunen daarom individuen, organisaties, sociaal domein en onderwijs met software en dienstverlening. We doen dit door talent, traditionele vakvaardigheden, 21e-eeuwse vaardigheden en arbeidsmarktdata samen te brengen.

Lees meer

NeuroPro

Neuropro begeleidt met veel enthousiasme mensen en organisaties naar een leven met meer energie. Met als doel betere prestaties en een gelukkiger leven. Voor jou, jouw team of jouw organisatie.

Lees meerVoor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20