Sluit je aan bij Qragt

Wil jij je balans weer terugvinden? Zijn er bepaalde items in je leven die je wil aanpakken of veranderen? Sluit je aan bij Qragt en we ondersteunen je, vanuit een veilige basis, om je Qragt weer te vinden. Haal eruit wat erin zit. Wij helpen je om aan jezelf te werken. Door lid te worden krijg je toegang tot een omgeving die jou inspireert en waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen.  

Via je werkgever

Het werkt als volgt: je werkgever kiest voor Qragt. Vervolgens krijg je een mail en kun jij je bij ons inschrijven. Gebruik daarbij de aansluitcode. Het is altijd jouw eigen keuze of jij je inschrijft bij Qragt. Wil jij een luisterend oor of een concreet advies? Wil jij hulp om jouw persoonlijke life-events aan te pakken of om de juiste richting te vinden? Wil jij investeren in je persoonlijke ontwikkeling en een leuke opleiding volgen? Of gewoon eens de balanstest doen om te zien hoe je er voor staat? Dan is het een goed idee om je aan te sluiten!

Als onderdeel van een verzekering of arbo-contract

Qragt is ook onderdeel van een aantal innovatieve arbo-gerelateerde verzekeringen en arbo-contracten. Vooruitstrevende partners met een focus op het maximaal benutten van de inzetbaarheid van mensen. Als jij of je werkgever kiest voor zo’n verzekering of contract ontvang je een e-mail waarmee jij je direct bij ons kunt inschrijven. Jij bepaalt altijd zelf of jij je bij ons inschrijft of niet.

Overtuigd van onze Qragt?

   Ik wil nog meer informatie


Vragen / Advies

Direct bellen

088 - 045 01 20

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl