"Ik voel mijn Qragt weer terugkomen"

"Ik voel mijn Qragt weer terugkomen"


 

Frank (42) heeft een baan als steigerbouwer bij een klein bedrijf van een vriend. Ze werken al 10 jaar met heel veel plezier samen. Het is hard werken, soms spannend en ook gevaarlijk.
“Ik ben geen 18 meer,” vertelt Frank. “Dat merk ik goed, als ik weer omhoog klim, mijzelf moet zekeren en de pijpen aanneem. Soms wankel ik. Dat is best eng.”

Frank maakt zich zorgen over zijn postuur en zijn toekomst. Hij heeft alleen de LTS afgerond en nog nooit aan ander werk gedacht dan in de bouw. Hij is vanwege knieklachten 8 jaar geleden gestopt met voetballen en sindsdien kwamen de pondjes er snel aan.
“We eten eigenlijk niet echt gezond maar wel veel. Zo ga ik het niet volhouden en ik weet dat mijn baas het niet gaat redden als ik niet meer zou kunnen werken en me ziek moet melden. Mijn knie is regelmatig dik ’s avonds,” legt Frank uit.

 

Bellen met Qragt was een eerste stap om te zoeken naar mogelijkheden iets te doen met de zorgen van Frank. Frank: “Het was voor mij duidelijk dat er iets moest veranderen, maar ik wist niet waar te beginnen. Na een intake met Erik heb ik me aangemeld voor een Fittest via mijn zorgverzekering. Daarna heb ik mijn vriend en ‘baas’ verteld hoe ik ervoor sta en wat ik wilde gaan doen. Erik heeft samen met mijn werkgever een Vitaliteitscoach geregeld, waarmee ik nu een programma van 4 maanden doorloop. Ik ben inmiddels 7 kilo kwijt en ben bezig met spieropbouw, voeding en meer kennis over hoe ik mijn lichaam het beste kan gebruiken. Soms heb je even iemand nodig om je dat zetje te geven. Ik ben er zo blij mee. En thuis vinden ze me ook een stuk leuker geworden!”
Vragen / Advies

Direct bellen

088 - 045 01 20

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl