"Ik heb mijn Qragt weer gevonden""Ik heb mijn Qragt weer gevonden"


Voor Esther kwam Qragt als geroepen.  “Ik merkte dat ik zat vast zat in mijn werk. Alle rek was er wel zo’n beetje uit,”  vertelt Esther. Het duurde vervolgens nog even voordat ze bij Qragt aan klopte.  “Je probeert dingen in je leven altijd eerst zelf op te lossen. Het is toch een soort taboe om openlijk om hulp te vragen. Om wat voor problemen dan ook. Je hebt de overtuiging dat je het zelf wel af kan handelen. Maar geloof me, het is goed als een expert en buitenstaander met je mee kijkt,”  legt Esther uit.

Esther ging in gesprek met een van de coaches van Qragt.  “In de gesprekken met Paul is er voor mij zoveel over mezelf duidelijk geworden. Het bleek al snel dat ik bang was voor de toekomst, voor het onbekende. Daarnaast zijn mijn persoonlijke drijfveren goed zichtbaar geworden en wist ik wat ik wel en niet meer wilde gaan doen. Paul heeft me, vanuit een objectieve helikopterview, in laten zien dat ik mezelf serieus moet nemen. Dat ik duidelijke keuzes moet durven en kunnen maken,”  vertelt Esther.

“Het feit dat een buitenstaander de juiste vragen stelt, echt met je in gesprek gaat en ook duidelijke oplossingen aandraagt heeft mij echt verder geholpen. Ik weet nu beter waar mijn kracht ligt, van waaruit ik werk en wat daarbij past. Dat was voor mij erg inspirerend,”  besluit Esther.

 Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20