Sta als ZZP'er en ondernemer in je Qragt

Vind een goede balans tussen werk en privé


Sluit je aan bij Qragt

Qragt voor ZZP'er

Je bent heel goed in wat je kunt en voor je het weet ben je ondernemer. Zo gaat dat met ware professionals. Maar zoals je ongetwijfeld inmiddels ook wel hebt ervaren is dat als je eenmaal ondernemer bent er naast je vakmanschap ook nog eens een beroep op een behoorlijk aantal andere competenties gedaan wordt. Boekhouding, flexibiliteit en verkoop- en onderhandelingsvaardigheden om er maar een paar te noemen.


Bovendien besef je je als je eerste opdracht ten einde loopt dat je inmiddels ook geen sociaal vangnet meer hebt. Kortom, ondernemen is prachtig maar ook niet altijd makkelijk en soms lig je er echt van wakker.

Qragt kan je niet alleen helpen om in balans te blijven door je tweemaal per jaar de Balanstest aan te bieden maar helpt je ook door te ontwikkelen op die gebieden die aandacht vragen. Zo geeft Qragt je steeds meer ondernemerskracht. Ga voor Qragt.


Maak de Balanstest!

Lees meer over:

Herken je dit? Als ZZP’er of ondernemer ben je gewend om onder constante druk te werken. Hard werken, klanten tevreden houden en je tijd en aandacht goed verdelen, zodat je nog een privéleven over houdt. De ervaring leert dat dit vaak goed gaat, totdat er een bepalende gebeurtenis in je leven komt die je uit balans haalt. Een opdrachtgever die zijn betalingsverplichtingen niet nakomt, een gebeurtenis in de familie, ziekte, relatieproblemen, een zakelijk conflict of intimidatie op het werk. 

Soms is die balans tussen werk en privé zoek. Heb je veel stress. Problemen met je onderneming of juist een ingrijpende gebeurtenis in je privé sfeer. Je wilt er altijd voor 100% voor gaan, maar dat lukt niet altijd. Gelukkig is er bijna altijd iets wat je kunt doen. Zodat je daarna weer volle kracht vooruit kunt.

Qragt helpt je jouw balans te vinden en te behouden. Je krijgt via de Balanstest inzicht in jezelf. Daar brengen we haarscherp in beeld hoe je er op dit moment voor staat, mentaal en fysiek. Je ontvangt vervolgens een accurate rapportage die jou de spiegel voor houdt. Je krijgt antwoord op vragen als: Wat gaat goed? Wat heeft meer aandacht nodig? Welke stappen kun je daarbij zetten.

Ben jij een ondernemer met kracht, die een onwrikbaar fundament heeft wat ook in tijden van zakelijke of persoonlijke crisis stand houdt? Heb je een prettige balans gevonden tussen werk en ontspanning? Weet jij goed om te gaan met verandering? 

Of jij je goed voelt en in je kracht staat hangt af van verschillende factoren. Met de Qragt Balanstest krijg jij hier inzicht in. Je ontvangt een accurate rapportage en gerichte tips. We zetten je op scherp. Door jezelf goed te kennen en aan de juiste aspecten aandacht te geven, stellen wij jou vervolgens in staat jezelf in je kracht te zetten. 

Doe de balanstest!

Qragt geeft je zelfinzicht, maakt je vertrekpunt helder en wijst je de weg.  Met de accurate rapportage uit de balanstest, heb jij gerichte tips ontvangen. Vervolgens kun je besluiten of je je wilt registeren op Qragt. Het platform biedt veel extra’s, waarmee je jezelf vervolgens in je kracht zet. 

Wanneer je je hebt aangesloten bij Qragt vind je, in jouw persoonlijke omgeving, alles wat je nodig hebt om in concrete haalbare stappen, het beste uit jezelf te halen: 

  • Professionele coaches (balanscoaches, budgetcoaches, businesscoaches)
  • Zelfhulp via inspirerende blogs, video’s en artikelen en via gratis vitaliteitstrainingen (denk aan: gezonde voeding, minder stress, meer energie)
  • Een maand lang gratis toegang tot ruim 300 online trainingen van de NCOI Online Academy
  • Self-assesments (gericht op: DISK, persoonlijkheidstests, waar ligt jouw kracht etc)
  • Het Qragtplein, waar deskundige hulp aangeboden wordt voor veelvoorkomende problematiek
  • En onze online community het Qragt (H)erkenningscenter, want een goed netwerk is onmisbaar voor elke ondernemer.

Als ZZP’er of freelancer heb je een bepaalde vrijheid en zelfbeschikking, die vaak als prettig ervaren wordt. Maar soms gebeuren er dingen die je geen plek kunt geven en niet kunt plaatsen. Dit leidt tot onrust en stress. Qragt staat klaar voor jou. Vaak voelt het beter om je verhaal ergens kwijt te kunnen zonder dat daar een oordeel over geveld wordt. Dat geeft rust en ruimte om samen na te denken over je vraagstuk en hoe je dat het beste kunnen aanpakken. Ons team is er om al je vragen te beantwoorden en deze helpdesk brengt je ook graag in contact met een goede coach of trainer. Dit naast de 300 online trainingen van de NCOI, die standaard al bij Qragt inbegrepen zitten!

Want of je nu ZZP-er bent, DGA of Directeur, het is eenzaam aan de top en oprechte feedback op koers, plannen en day to day business is niet zo makkelijk te krijgen. Reflecteer regelmatig met onze Businesscoach en ontwikkel nieuwe inzichten. Ga daarnaast in gesprek met een Budgetcoach om jouw financiële uitdagingen het hoofd te bieden. Of schakel de Balanscoach in om een verstoorde balans tussen je werk en privé te herstellen. Qragt biedt betaalbare coaching, die je daadwerkelijk verder brengt. 

Je verkrijgt inzicht in jezelf middels de Qragt Balanstest. Daarmee breng voor jezelf in kaart hoe jij ervoor staat. Het online platform biedt je vervolgens handvaten om de verkregen inzichten en tips verder te onderzoeken en toe te passen.
Door je aan te sluiten krijg je toegang tot een omgeving die jou inspireert en waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen. Zoals online trainingen van de NCOI Online Academy. Sluit je aan bij ons platform en zet jezelf volledig in je kracht!

Overtuigd van onze Qragt? Jezelf aansluiten is gratis, maar als je je inschrijft als ZZP'er dan krijg jij voor slechts € 1,95 per maand toegang tot alle premium functionaliteiten waaronder de leeromgeving van de NCOI Online Academy. Daarmee kun je onbeperkt leren en jezelf blijven ontwikkelen, plus gebruik maken van vele andere extra's, zoals een business coach. Ga ervoor! 

Welke voordelen biedt Qragt jou?

Voordelen QragtMijn Qragt

Mijn Qragt

Diverse tools voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-prive balans.
Partners

Qragt partners

Automatisch toegang tot het dienstverleningsaanbod van exclusieve partners van Qragt.
Balanstest

De balanstest

Tweemaal per jaar een feilloos inzicht in jezelf. Hoe sta jij er mentaal en fysiek voor?


Voor vragen of advies bel met Qragt

088 - 045 01 20