De oplossing voor zelfstandigen


Ben jij in balans? Hou jij alle ballen nog hoog?

Als ZZP’er of ondernemer ben je gewend om onder constante druk te werken. Hard werken, klanten tevreden houden en je tijd en aandacht goed verdelen, zodat je nog een privéleven over houdt. De ervaring leert dat dit vaak goed gaat, totdat er een bepalende gebeurtenis in je leven komt die je uit balans haalt. Een opdrachtgever die zijn betalingsverplichtingen niet nakomt, een gebeurtenis in de familie, ziekte, relatieproblemen, een zakelijk conflict of intimidatie op het werk. 

Soms zit je niet helemaal lekker in je vel. Iets verstoort jouw balans en als dit gaat broeden, kun je niet meer met de volle honderd procent voor je bedrijf gaan. Tijd om er wat aan te doen!

In je Qragt staan

Qragt helpt je jouw balans te vinden en te behouden. We helpen je om haarscherp in beeld te brengen of je in balans bent en waar je eventueel extra aandacht aan moet besteden. Wanneer je ergens mee zit, vind je in ons een vertrouwenspersoon. Een luisterend oor dat zonder oordeel naar concrete oplossingen zoekt, die voor jou als ZZP’er en ondernemer werken. Qragt houdt een vinger aan de pols, staat je bij en biedt jou een inspirerend online platform voor je persoonlijke groei. Met daarin ruim 300 online opleidingen van de NCOI Online Academy die jou gegarandeerd verder brengen!

Samen zorgen we ervoor dat jij in beweging én in balans blijft. Binnen je werkende leven en daarbuiten. Want je werkt om te leven en je werk is je leven. Via Qragt bewaak je het evenwicht.

Lees verder >>  


Onze dienstverlening
Vragen / Advies

Direct bellen

088 - 045 01 20

Stel een vraag

Vraag stellen

Waar kunt u ons vinden?

Hogeweg 3
5301 LB Zaltbommel
info@qragt.nl